Categorieën
Lifestyle

Wat mannen zeggen, maar éigenlijk bedoelen….

Jaaa, na het ‘wat wij vrouwen zeggen maar eigenlijk bedoelen’ artikel kon het vervolg ‘wat mannen denken, maar éigenlijk bedoelen’ natuurlijk niet uitblijven. Hoewel mannen in hun communicatie toch wel een stuk duidelijker en meer recht tot z’n raap zijn heeft het ontcijferen van de uitspraken en werkelijke gedachten van een man me toch wel heel wat moeite en tijd gekost. Maar meiden opgelet, want na het lezen van dit artikel weet je precies wat ze bedoelen met wat ze zeggen!

Ik bel je nog wel, oké? (niet dus)

De timing is gewoon niet goed nu, ik moet eerst aan mezelf werken (en daar kan ik jou dus echt helemaal niet bij gebruiken)

Geen probleem. (die punt doet et ‘m, het is dus wel degelijk een probleem)

Kan nu niet smsen, ben heel druk (tuurlijk heb ik echt wel ff 2 minuten tijd, maar gewoon geen zin)

Schatje, dat bedoelde ik toch helemaal niet zo (dat bedoelde ik zeker wel zo, maar nu ik een hele ongezellige avond aan voel komen kan ik beter zeggen van niet)

Zou je niet dat ene leuke rokje aantrekken in plaats van die harembroek? (ik zie je liever in dat korte rokje dan in die broek met dat kruis op je knieën)

Had ik al gezegd dat ik je heel erg gemist heb vanavond? (ik moest verdorie m’n eigen bier halen)

Ik denk dat je gewoon een beetje vocht vasthoudt (zo hé, er zijn duidelijk wat kilootjes bijgekomen)

Ga je vanavond nog iets gezelligs doen met je vriendinnen, lieverd? (ga alsjeblieft de deur uit, dan kan ik tenminste lekker de hele avond gamen met m’n jongens)

Kan ik je misschien helpen, lieverd? (jemig, is het eten nou nog niet klaar)

Ik moet echt heel even wat belangrijks doen op de computer oké, ik ben zo klaar (ik moet nú dat level uitspelen)

Heb je iets anders gedaan met de spaghetti, duifje? (gatverdamme, het is niet weg te krijgen)

Wil je niet wat lekkers te drinken, moppie? (kun je mooi gelijk ff een biertje meenemen)

Had je hier vorige week niet ook al gestofzuigd? (ga alsjeblieft weg met dat ding, je staat voor m’n beeld en ik hoor niks)

Q: En, heb je er iets aan? *wink*

26 reacties op “Wat mannen zeggen, maar éigenlijk bedoelen….”

vrouwen denken dat zij alles weten en alleen maar problemen veroorzaken en alleen maar dingen doen wat zij zelf leuk vinden er is vaak geen echte liefde alleen gaat het om geld de verhoudingen zijn doorgaans slechtvoor hun telt alleen hebzucht en geld en sex hoe vaker hoe beter en liefst met meerdere personen als zij het kunnen redden huwelijk is maar een bijzaak

Dude, chill…

vrouwen denken dat zij alles weten (waar)

en alleen maar problemen veroorzaken (niet waar, waar baseer je dit op?)

en alleen maar dingen doen wat zij zelf leuk vinden (zeker niet waar, vrouwen zijn vele malen vaker een zogenaamde ‘people pleaser’)

er is vaak geen echte liefde alleen gaat het om geld (zou ik niet durven zeggen, maar voor mijzelf geldt dit zeker niet. Ik denk dat je hier refereert naar de ‘golddigger’ en die zijn volgens mij vrij zeldzaam, maar misschien ben ik gewoon naïef.)

de verhoudingen zijn doorgaans slecht voor hun telt alleen hebzucht en geld en sex hoe vaker hoe beter en liefst met meerdere personen als
zij het kunnen redden
(klinkt alsof je wat woman trouble hebt gehad, maar dit geldt zeker NIET voor alle vrouwen. Sterker nog, je gemopper over seks klinkt meer als een mannending bij mij.)

huwelijk is maar een bijzaak (Is het toch ook? Het gaat er om dat je een goede relatie hebt samen, een huwelijk is maar een papiertje)

Dus, rustig aan, en als je gaat mopperen denk dat alsjeblieft aan punten, komma’s etc.

En ook ben je hier op een website die overwegend door vrouwen wordt bekeken (lijkt mij) Verkeerde plek om je gal te spuwen?

En on topic: Leuk artikel meis 😛

Zitten ook weer hele herkenbare dingen tussen haha. Vooral deze : Wil je niet wat lekkers te drinken, moppie? Alleen vaak was het dan op de manier dat elke keer als ik wat te drinken pakte dat de vraag kwam of ik misschien ook weer een biertje kon meenemen. Alleen andersom gebeurde het nooit, want er werd telkens gewacht totdat ik naar de keuken zou gaan haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.