Categorieën
Beauty Nagels

3x Hema Long Lasting (kerst)lakjes – 825 Wine, 847 Grey Metal en 851 Black

Met de vroege duisternis, de gordijnen dicht, kaarsjes aan en temperaturen die langzaam naar het nulpunt dalen begin ik stilletjes aan wel een beetje de kerstkriebels te krijgen. Helemaal nu de etalages en schappen van parfumerieen en drogisterijen zich ook beginnen te vullen met blinkende kerst make-upjes moet ik echt m’n hand op m’n portemonnee houden want het liefst koop ik alles wat ook maar een beetje glittert, glinstert en glimt. Tja, met zo’n voornemen had ik beter niet de Hema binnen kunnen gaan, want ik ben weer wat euro’s lichter na de aanschaf van drie kerstige Long Lasting Nailpolish lakjes!

Vorige week sloeg ik de kobaltblauwe 837 en gouden 859 al in en nu liep ik ’toevallig’ nogmaals langs het schap zag ik dat er ineens ook een prachtige bordeauxrode stond. Ja, en toen stonden de zilveren en zwarte ernaast me ook zo aan te gapen dat ik deze ook gewoon mee moést nemen. Ik had me er al een beetje bij neergelegd dat dat de lakjes van Hema alleen saaie nummers en geen namen hebben, toen ik op het bonnetje ineens wel namen achter de nummers zag staan (hoera Hema!, finally): 825 Wine, 847 Grey Metal en 851 Black.

Tot voor kort dacht ik echt dat ik zo’n meisje was die alleen maar van roze kon houden, maar de laatste tijd begint mijn hart ineens ook sneller te kloppen voor chique wijnrode kleuren als 825 Wine. Good job Hema, dit is helemaal dé kleur deze herfst en winter dus een echte musthave voor de nagels. Doordat het lakje een beetje jellyish is heb ik er drie laagjes van aangebracht.

Misschien niet zo heel bijzonder deze 847 Grey Metal (twee laagjes), maar het is wel helemaal Kerst. De naam Grey Metal verwoord ook eigenlijk precies wat het lakje laat zien: een zilvergrijs kleurtje voorzien van een flinke dosis metallic. Met al dat metallic geweld is het met dit lakje wel praktisch onmogelijk om streeploos te lakken, maarja dat moeten we dan maar op de koop toe nemen…

Net als klassiek rood, knalroze en peachy is het ook altijd goed een basic zwart lakje in je stash te hebben en dan is deze 851 Black zeker een prima keuze. Met twee laagjes is black ook echt black en de mooie creamy hoogglans finish maakt het helemaal af.

Herinner je je het leuke Hema Nail Polish setje met vier mini glitterlakjes van vorige week nog? Het bovenstaande bordeauxrode en zwarte lakje vond ik echt ideaal om te versieren met de gouden en zilveren glitterbommetjes en tadaaa, hieronder het resultaat:

Silver Glitter en Gold Glitter over 825 Wine: party party!

Op chique met Silver Glitter en Gold Glitter over 851 Black.

De Long Lasting lakjes zijn voor € 2,50 per stuk verkrijgbaar bij Hema.

Q:  En, doen deze lakjes je als een speer naar de Hema sprinten of word je er nog niet heel warm van?

26 reacties op “3x Hema Long Lasting (kerst)lakjes – 825 Wine, 847 Grey Metal en 851 Black”

Ik ben gek op nail art naar omdat ik er zoveel heb (wil) pak ik heel vaak paris memories (1,29) of essence vooral zwart&wit vliegt er hier door heen die koop ik dus vaak van paris

Vraagje: ik hoorde laatst iemand zeggen dat je vaseline op je nagels moet smeren als je met glitters werkt zodat ze er makkelijk af gaan. Weet jij of dit waar is?? Zo ja welke vaseline??

Glitternagellak kun je het beste verwijderen door een wattenschijfje doordrenkt met nagellakremover op je nagel aan te brengen en er vervolgens aluminiumfolie over te doen. Dit laat je vervolgens een minuut of 5 zo op je nagels zitten en daarna kun je het er met draaiende bewegingen afhalen, zodat de nagellaklaag goed loskomt.

Ik was net ook in de HEMA, maar vind de lakjes een beetje saai, ik heb al heel veel soort gelijken, maar nu jij ze swatch denk ik, zal ik nog even terug gaan. gewoon omdat ik het dan ook weer moet hebben. slecht! maar heerlijk gevoel!

leuke lakjes ! ik zag hier bij de Hema opeens een heleboel nieuwe kleurtjes in de schappen staan ….om hebberig van te worden zo veel mooie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.