Categorieën
Lifestyle

Wat wij vrouwen zeggen, maar éigenlijk bedoelen….

Als je ziet hoe verschillend we zijn is het eigenlijk best een wonder te noemen dat er mannen en vrouwen zijn die het in een leven soms wel zestig jaar met elkaar uithouden. Vooral op het gebied van communicatie gaat er nog wel eens het één en ander mis en nee, dat is echt niet alleen aan de man te wijten, ook wij vrouwen kunnen er wat van. Hoe vaak zeggen we niet het één maar bedoelen we iets heel anders? Daarom vandaag wat opheldering over wat wij vrouwen zeggen, maar éigenlijk bedoelen…. (mannen opgelet!)

Tuurlijk lieverd, je moet vooral doen wat je niet laten kunt (maar áls je het ook daadwerkelijk doet kijk ik je de rest van de week niet meer aan)

Boos? Ik? Hoe kom je erbij. (boos?! Ik ben woest!)

Sorry, schat wat zei je? (ik geef je nog één kans om te zeggen wat ik wil horen)

Er ging gewoon 50% korting van dit rokje af en dus hij kostte maar 20 euro! (oké, hij was het dubbele maar het is sale-tijd dus dat gelooft ‘ie wel)

Zijn m’n benen niet enorm slank in deze broek? (waaaaaag eens nee te zeggen!)

Echt lieverd, het kost hooguit 5 minuutjes (nouja misschien 15, moet ook nog even snel het Kruidvat, The Body Shop en Lush in)

Écht, ik ben zo klaar! (moet m’n haar én make-up nog doen…..)

Ik heb echt even wat tijd voor mezelf nodig (ik ben je spuugzat en denk dus maar niet dat het ooit wat gaat worden tussen ons)

Nee, er is echt niks (vraag alsjeblieft door, ik voel me vreselijk)

Schatje, heb ik vandaag al gezegd hoeveel ik van je hou? (of eigenlijk meer van de inhoud van je portemonnee, die ik héél dringend nodig heb)

Vind je haar aantrekkelijk? (o wee als je ja zegt)

In zo’n mini keukentje als dit kan ik toch geen knappe maaltijd koken voor je (wanneer gaan we in godsnaam eens op zoek naar een groter huis)

Wist je dat de vriend van Sophie iedere week boodschappen doet en het hele huis stofzuigt? (jij zou ook wel eens wat kunnen doen, luiwammes)

Maakt niet uit, schat (het maakt wel degelijk uit!)

Mark heeft Charlotte vorige week echt zoooooo romantisch gevraagd! (wanneer ga jij nou eens op je knieën!)

Q: En….. Herkenbaar? (*wink*)

30 reacties op “Wat wij vrouwen zeggen, maar éigenlijk bedoelen….”

Haha heel leuk om te lezen. Het enige waar ik mezelf niet ik herken zijn die waar het om geld gaat. Zoals ik vind het juist verschrikkelijk als een man iets voor mij wil betalen of ik geld van hem zou krijgen om wat te kopen. Daarom zou ik ook nooit over de prijs liegen, want ik heb het toch zelf betaald haha.

Altijd al gedacht volgens mij ben ik in een mannen lichaam geboren ik veen recht voor zijn raap.
Tot op het botte af voor mij geen omleidingen

Grappig om te lezen! Gelukkig ben ik zelf helemaal niet zo, ik ben behoorlijk direct in de communicatie (soms zelfs iets té) en zeg altijd gelijk waar het op staat en of ik het ergens niet mee eens ben. Ik ga ook eigenlijk alleen met mannen om, misschien dat het daar ook wel door komt dat ik door de jaren heen veel directer ben geworden. Maar ik hou er ook niet van als mensen om de hete brij heen draaien of A zeggen maar B bedoelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.