Categorieën
Beauty

So…? Fab en So…? In Love ‘Get Ready To Rock’ geuren

Een week of wat geleden stond er een ’s morgens in alle vroegte een koerier bij me voor de deur die me hup, een doosje in m’n handen drukte. Soms kun je op de voorkant van een pakketje al aflezen wie de afzender is of kun je wel enigszins een gokje wagen, maar deze keer had ik werkelijk geen idee. Na een vluchtige blik kwam ik er al gauw achter dat de hele doos gevuld was met producten en merken die bij het Kruidvat verkrijgen zijn, hoe leuk! Get ready voor twee van deze producten (waarvan ik stiekem helemaal niet wist dat Kruidvat ze verkoopt), het nieuwe So…? Fab en So…? In Love parfum!

Het merk So…? kwam me ergens wel bekend voor, maar volgens mij heb ik er nog niet eerder iets van in mijn handen of winkelmandje gehad. Na een snelle research zag ik dat er al een aantal So…? geuren zijn, de So…? Kiss Me, So…? Superstar, So…? Eternal en So…? Exclusive. De So…? Fab en So…? In Love zijn 2 nieuwkomers binnen het assortiment en zijn met de slogan Get Ready To Rock echt geurtjes voor de rockchicks onder ons (en natuurlijk ook voor de niet rockchicks!).

Als het doosje van een parfum paars en roze van kleur zijn begint het wat mij betreft al goed en als de flesjes dan ook nog eens superleuk en een tikje apart zijn is dat sowieso al een plus 1. De So…? Fab is er eentje voor ladies met pit en So…? In Love is wat meer lief en romantisch en moet dé geur zijn om HEM mee om je vinger te winden. Oh yeah!

De daadwerkelijke flesjes zijn verstopt onder een paarsblauwe huls met daarop de afbeelding van een vlinder en de tekst ‘Fulfil your destiny‘ en een knalroze huls met een soort tattoo-achtig hart waarop ‘Conquers all’ staat.

De So…? Fab heeft geurnoten van onder andere bergamot, jasmijn en praline en in So…? In Love zijn onder andere sinaasappel, rozen en sandelhout terug te vinden. De luchtjes ogen misschien een tikje kinderlijk en cheap, maar het gaat uiteindelijk om de geur en ik vind ze allebei heerlijk. De Fab is een wat zwaardere, warme, zoete en mysterieuze geur (goede avondgeur) en In Love meer fris, fruitig en licht (heel geschikt voor overdag). Terwijl ik deze review zit te tikken zit ik om de 2 minuten aan de heerlijke geuren op m’n polsen te snuffelen, dus daar is denk ik op zich wel uit te concluderen dat ze bij me in de smaak vallen!

De So…? Fab en In Love… geur zijn beiden voor € 6,99 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Kende jij de So…? geuren al? Wat denk je van deze twee nieuwe, zijn ze iets voor jou? 

14 reacties op “So…? Fab en So…? In Love ‘Get Ready To Rock’ geuren”

Ze lijken mij beide wel heel erg lekker. Al ben ik toch ook wel heel nieuwsgierig naar de andere geuren van So…? want ik heb er eigenlijk nog nooit 1 geroken of beter gezegd zelfs nog niet eens 1 gezien in de winkel haha.

Ik vind de verpakking niet zo mooi, maar So In Love lijkt me heel erg lekker.. En ze zijn natuurlijk lekker goedkoop, ik ben ook benieuwd naar de andere geuren 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.