Categorieën
Beauty Nagels

15 mooie (donker)paarse herfstlakjes

Hoe leuk ze ook zijn en hoe graag ik ze ook draag, de peachy, lichtroze, pastelpaarse, minty, lichtblauwe en zachtgele lakjes laat ik voorlopig even voor wat ze zijn want het is nu tijd voor de wat meer donkere, warme en vampy kleurtjes on the nails! Voor de herfst en winter van 2012 is het bordeauxrood, bruin, grijs en dieppaars wat de klok slaat en dus heb ik mijn hele nagellakstash eens lekker overhoop gehaald op zoek naar de mooiste donkerpaarse herfstlakjes!

1. NYC In A New York Color Minute 247 Prince Street | 2. W.I.C. by Herôme ‘Colourful Curaçao’ Kontiki Beach 178 | 3. Miss Sporty Clubbing 313 | 4. Gosh Nail Lacquer 541 Gasoline | 5. DA Glam & Glitter Nailpolish 105

Prince Street uit de In A New York Color Minute collectie van NYC is een prachtig metallic paars lakje, Herôme’s Kontiki Beach heeft een wat meer aubergine-achtige kleur met ook een metallic finish, Clubbing kleurtje 313 van Miss Sporty is diep donkerpaars met licht- en donkerpaarse shimmertjes, Gasoline van Gosh is een lekkere opvallende shimmery paars (ook leuk als topcoat!) en de laatste van dit rijtje is nummer 105 uit het DA Glam & Glitter assortiment, een werkelijk prachtig donker lakje.

6. Teeez ‘City Trip’ Scandalous Nail Lacquer Hotspot | 7. KOH ‘Fantasy’ Rich | 8. Wet ’n Wild Wild Shine Nail Color E417F Eggplant Frost | 9. KOH Sound! Punk Up! | 10. Catrice Ultimate Nail Lacquer 380 Forget-Me-Not!

Hotspot uit de City Trip collectie van Teeez is een heel mooi metallic donkerpaars met een beetje een blauwige ondertoon en hier en daar een zilveren shimmertje, Rich van KOH is betoverend licht metallic dieppaars met blauwe, rode en paarse glittertjes, Eggplant Frost van Wet ’n Wild (mijn favoriet op dit moment) is een gorgeous, chique donkerpaars lakje dat afhankelijk van de lichtinval verschillende kleuren paars laat zien, Punk Up! uit de Sound! collectie van KOH is echt diep, diep, diep donkerpaars en we sluiten dit rijtje af met Forget-Me-Not! van Catrice, een supermooie paarse kleur met glitters, glitters en nog eens glitters!

11. Kleancolor Nail Lacquer 35 Starry Purple | 12. Sinful Color 841 Daddy’s Girl | 13. Catrice Ultimate Nail Lacquer 800 Heavy Metallilac | 14. Kleancolor Ultimate Nail Lacquer 192 Born To The Purple | 15. Wet ’n Wild Wild Shine Nail Color E467 Night Prowl

Starry Purple  van Kleancolor met zowel kleine als wat grovere paarse glitters is heel mooi te gebruiken als topcoat over een ander paars lakje, Daddy’s Girl van Sinful Colors is een schitterende donkerpaarse kleur met heel veel kleine zilveren en paarse glittertjes, Heavy Metallilac van Catrice is metallic paars met een lichtpaarse/gouden glans, Kleancolor’s Born To The Purple is sheer paars met verschillende kleine en wat grotere paarsgekleurde glitters en last but zeker not least hebben we Night Prowl van Wet ’n Wild, die bijna zwart van kleur is en allemaal donkerpaarse glittertjes in zich heeft.

Q: Wat zijn jouw favoriete (donker)paarse nagellakjes voor de herfst?

22 reacties op “15 mooie (donker)paarse herfstlakjes”

Hele mooie kleuren zeg! Ik draag eigenlijk zelden nagellak, maar als ik het wel draag zijn dat gelijk knalkleuren, bij voorkeur knalrood. Paars past daar dus ook wel bij, die van Gosh vind ik erg mooi, ik heb een zilveren nagellak van Gosh en die is ook erg goed, brengt fijn aan, dekt perfect en blijft ook goed zitten.

ik ben gek op dit soort kleurtjes! vooral die glitter is erg mooi, maar ik moet toch wel zeggen dat ik het heel onduidelijk vind zo, ik heb werkelijk geen idee welk lakje waarbij hoort…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.