Categorieën
Lifestyle

Vul de By Sjanty enquête in en maak kans op Rimmel producten!

Behalve dat ik zelf enorm veel plezier beleef aan het werken aan By Sjanty hecht ik ook superveel waarde aan jullie mening omtrent de site en vind ik het ook erg belangrijk jullie daar ook regelmatig naar te vragen. Daarom heb ik een enquête samengesteld met daarin wat vragen over de huidige inhoud en opzet van By Sjanty en hoop daar zeker wat verbeterpunten en tips uit te kunnen halen. Ik hoop dat je daarom de moeite zou willen nemen de enquête in te vullen, je zou me er enorm mee helpen! Alvast superbedankt!

Klik hier om de By Sjanty enquête in te vullen.

En oja, onder alle lieve bezoeksters die de enquête invullen verloot ik een setje van 5 Rimmel I ♥ Lasting Finish nagellakjes en een Rimmel Extra WOW Lash Building mascara!

Om kans te maken op het setje nagellakjes of de mascara wil ik je vragen onder dit artikel even een berichtje achter te laten dat je de enquête hebt ingevuld. Verder is het denk ik goed om nog even te benadrukken dat de antwoorden die in je invult volledig prive blijven en niet gepubliceerd zullen worden.

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

73 reacties op “Vul de By Sjanty enquête in en maak kans op Rimmel producten!”

Ingevuld =) ! Goed dat je zo’n enquete houdt, zo kan je je site blijven verbeteren! Hij is nu al prima hoor, daar niet van, maar er zijn altijd wel wat aandachtspuntjes en zelf kijk je er toch anders tegenaan dan anderen doen. Top =)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.