Categorieën
Lifestyle

Mijn maand november in foto’s

Waar blijft de tijd, we zitten gewoon alweer in de allerlaatste maand van dit jaar! De maand vol feestelijkheden met Sinterklaas, Kerst en natuurlijk Oud en Nieuw en de maand waarin we langzaam toewerken naar 2012. Ik verwacht dat de decemberversie van mijn maandelijkse ‘Mijn maand in foto’s’ artikel misschien wel de meest interessante van het jaar zal zijn, maar evengoed hoop ik dat november ook leuk genoeg is!

Ook de afgelopen maand heb ik voor By Sjanty weer superveel leuke spulletjes mogen testen en reviewen en dat resulteert in een mand vol de meest uiteenlopende cosmetica.

Van huidverzorgingsmerk Dr. Van der Hoog mocht ik een mooie tas vol met mooie, vernieuwde spulletjes ontvangen die ik met hulp van mijn moeder, zusje en vriend met veel plezier heb getest.

Er begint langzamerhand serieus ruimtegebrek te ontstaan in mijn kamertje….

Ook deze maand heb ik mijn armen, benen, oksels weer een aantal keer behandeld met de geweldige Philips Lumea, waar zeer binnenkort weer een update op By Sjanty over zal verschijnen.

Er waren de afgelopen weken weer genoeg nieuwe nagellakjes te swatchen, zoals deze vier uit de Catrice Big City Life limited edition collectie.

En heel veel kleurrijke Rimmel I ♥ Lasting Finish lakjes!

Van The Beauty Bakery kwam er een heel fijn pakketje binnen dat zo leuk ingepakt was met dat roze papier en dat leuke visitekaartje bovenop de spulletjes!

Ook verscheen deze maand voor de allereerste keer de Glossybox, die vol leuke beautyspulletjes zat. Ik kan niet wachten tot de volgende box: de speciale december kersteditie!

Deze maand droeg ik een aantal keer dit chique Rimmel I ♥ Lasting Finish 193 Black Cherries lakje, wat mij betreft echt een ultiem, warm herfstig lakje.

Ergens vorige week heb ik me aangemeld voor een zelfstudie zakelijk schrijven, waar ik erg veel zin in heb en waar ik denk ik ook heel veel aan zal hebben.

Bij mijn vriend thuis ligt al geruime tijd een heel groot gebundeld boek met allemaal edities van het Weekblad voor Drogisterijen, die stamt uit hou je vast, 1898! Dit naslagwerk staat vol met superleuke en interessante weetjes, advertenties van weleer en ‘recepten’ van goedjes om je haar bruin/zwart mee te verven. Binnenkort zal ik op de site nog een apart artikeltje aan dit boek wijden, als jullie dat leuk vinden!

Ik had nog een aantal cadeaubonnen liggen die ik vóór 29 november moest besteden en heb daar dit leuke boek van LINDA. van gekocht, die vol met leuke korte colums staat. Werk ik gelijk aan mijn voornemen weer wat meer te gaan lezen!

Sowieso genoeg te lezen met al die leuke persberichten met allerlei interessante nieuwtjes!

Vorige week vond ik een zwart, klein mysterieus doosje op de deurmat, de inhoud ervan ga ik je heel binnenkort laten zien!

Eindelijk kwam daar vorige week mijn langverwachte filmcamera, de JVC Everio GZ-MS150 met statief! Ik ben er echt heel erg blij mee en het plan is er volop mee te gaan filmen voor By Sjanty!

Ik ben best wel trots op het deze week gelanceerde By Sjanty You Tube kanaal dat dankzij Melissa ook meteen een superleuke achtergrond heeft!


Q: Wat waren voor jou de leukste dingen die je deze maand hebt meegemaakt?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

16 reacties op “Mijn maand november in foto’s”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.