Categorieën
Beauty Make-up

Zoeva Mineral Sheer Blush – Hint of Rose

Het is echt alweer superlang geleden dat ik een review over een product van de Duitse webshop Zoeva heb geplaatst, maar vandaag heb ik er weer eentje voor je! Zoeva heeft het afgelopen jaar flink aan haar assortiment en looks gewerkt en alles gaat er echt steeds beter en leuker uitzien. Een geheel nieuw product in de Duitse webshop zijn de Mineral Sheer Blushes, waarvan ik één prachtig kleurtje aan je laat zien!

De productbeschrijving op de website van Zoeva vertelt dat deze Mineral Sheer Blushes mooie, langhoudende minerale blushes zijn die je wangen een gezonde en natuurlijke kleur en glow geven. De blushes hebben een 100% minerale formule en zijn makkelijk te blenden, geschikt voor alle huidtypes en vrij van parabenen, talkpoeder en parfum. De Mineral Sheer Blushes komen in een mat wit vierkant doosje met zwarte opdruk en helemaal bovenop vind je de naam, in dit geval Hint of Rose.

Behalve Hint of Rose zijn er nog vier kleuren verkrijgbaar: Peach Bouquet, Soft Romance, Fiesta Forever en Afternoon Delights. De poederblush zit in een vrij plat, rond doosje dat 2,5 gram bevat en een glimmende zwarte dop heeft met daarop in het wit het Zoeva logo.

Ik heb inmiddels wel geleerd dat je een beetje voorzichtig moet zijn met het openen van dit soort poederige producten, want voor je ’t weet ligt de inhoud ervan op de grond of over je heen. Het doosje heeft wel een beschermde plastic laag over het product met daarin een zevental kleine gaatjes waarmee je het kunt doseren.

De gaatjes zijn wel aan de kleine kant en ik heb ze daarom met een schaar even wat groter en wat wijder gemaakt zodat er wat meer poeder uit komt.

De naam van de blush doet de kleur al een beetje verraden: een mooie, warme rooskleurige tint. Wat verder opvalt is dat de blush echt een hele mooie glow over zich heeft, prachtig!

Voor bovenstaande foto heb ik even een flinke hoeveelheid blush op mijn huid aangebracht, omdat de kleur anders niet goed genoeg zichtbaar was. Ook op mijn gezicht heb ik de Hint of Rose in meerdere laagjes aan moeten brengen, maar da’s op zich wel prima want zo kun je de kleur zelf een beetje opbouwen.

Over het algemeen vind ik de meeste producten van Zoeva heel fijn in gebruik en van goede kwaliteit en ook deze blush heeft me niet teleurgesteld. Normaal gesproken ben ik niet heel gek op losse poederblushes, maar deze is nog best vrij vast van substantie waardoor je ‘m makkelijk aan kunt brengen. Natuurlijk is het jammer dat je de producten van Zoeva alleen online via de webshop kunt bestellen en dat je € 5,50 verzendkosten betaalt, maar misschien heb je wel meerdere make-upjes of kwasten op het oog die je wilt bestellen of kun je het samen met je vriendinnen of zus doen, dan is het wat voordeliger.

Pluspunten
Geeft een prachtige warme, kleur en glow
Is op minerale basis en bevat geen parabenen en parfum
Is makkelijk aan te brengen ondanks dat het een losse poederblush is

Minpunt
Alleen online verkrijgbaar + bijkomende verzendkosten
Doseergaatjes van het potje zijn aan de kleine kant waardoor er niet heel veel product uitkomt

De Zoeva Mineral Sheer Blushes zijn voor 4,50 per stuk (exclusief  5,50 verzendkosten) verkrijgbaar via www.zoeva.de

Q: Wat vind jij van blush op poederbasis, gebruik je die graag of juist niet?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

17 reacties op “Zoeva Mineral Sheer Blush – Hint of Rose”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.