Categorieën
Film, tv en muziek Lifestyle

TV-programma’s die ik nu wel gezien heb

Iedere week zit je vol spanning startklaar voor de buis tot je favo programma weer komt, ein-de-lijk. Dat gaat een jaar (of wat) zo, tot er ineens een moment is dat je niet meer de uren aftelt tot de begintune de kamer in dendert en je het ineens allemaal wel een beetje gezien hebt. Ken je dat? I do!

TheVoice Of Holland

Zo’n eerste seizoen – en vooruit, het tweede- zijn die draaiende stoelen nieuw en ben je allang blij dat het niet nóg zo’n talentenshow is met 4 juryleden (lees: B-artiesten) achter een desk die iedereen met de grond gelijk maken, maar ik geloof dat ik het na 4 seizoen echt wel gezien heb. En als je Nick, en vooral Simon, gaat vervangen voor Ali B is dat wat mij betreft vrágen om (vrouwelijke) afhakende kijkers.

Barbie

First of all, de titel: Samantha en Michael willen rust in de tent. Rust in de tent als in: we gaan lekker nóg een realityshow maken en ons dag en nacht laten volgen door een cameraploeg bij elke stap die we zetten? Eerst was het Barbie die losging op Cherso, toen was het Barbie die ging trouwen, toen was het Barbie die een mini-Barbie op de wereld ging zetten, toen was het Barbie die naar een ander Barbie-kasteeltje ging verhuizen en toen….. Ja, wat moet je dan nog. Met een roze caravan naar Spanje met de hele familie en het hele circus laten volgen, inderdaad.

GTST

Of het mijn semi-bejaarde 28 jaar is of ik dat ik gewoon een beetje uitgekeken ben op het fenomeen soap, ik weet het niet, maar feit is dat ik GTST al dik een jaar of anderhalf niet meer gezien heb. Vechten Ludo en Maxime elkaar nog steeds de tent uit, is Rikkie nog met Sjoerd, hoe zit het met Sjors en Bing (of is dat écht al heel lang geleden…?) Als sla je me dood.

Q: Op welke programma’s ben jij inmiddels een beetje uitgekeken?

19 reacties op “TV-programma’s die ik nu wel gezien heb”

Nou, ben het niet eens met tvoh. Vind Ali B juist een supergrappige vent, well minder knap als Nick en Simon, en Barbie… Waarom geven ze haar uberhaupt een show?! Irriteer me dood aa der!

Haha ik heb echt gelachen over hoe je het geschreven hebt! Ik vind TVOH juist wel heel erg leuk nu met Ali B, ik snap dat Nick & Simon knapper zijn, maar ik vind Ali B wel grappig (: Waar ik ben op uitgekeken? op zo’n beetje alle programma’s. Ik kan me zo aan irriteren dat ze telkens de zelfde soort programma’s maken, dat ze is wat origineels verzinnen en idd.. met barbie heb ik het ook gehad ( dat heb ik eigenlijk nooit leuk gevonden haha ) maar GTST volg ik nog wel, maar ik merk ook dat ik het steeds minder leuk begin te vinden.

Wat een leuk artikel, vind deze programma’s zelf eigenlijk nog wel leuk om te kijken. Maar kan ze inderdaad ook niet meer kijken zonder ernaast ook iets erbij te doen. Dit soort programma’s kijk ik meestal terwijl ik ook bezig ben op het internet, je kunt namelijk wel stukken missen zonder dat je echt iets mis zeg maar, haha.

Ik kijk deze programma’s ook niet, ik kijk uberhaupt nog weinig tv vind het meeste niks aan! En tv programma’s worden steeds slechter

Ali B heb ik een tijdje ‘meegemaakt’ in het programma Zo Vader Zo Zoon, ik vind hem best leuk hoor! Maar TVOH zelf vind ik ook niet echt leuk (meer) nee. Barbie & GTST zijn vast prima tijdverdrijf maar ik kijk het nooit.

De programma´s van Barbie vind ik zelf ook echt niks en daarvoor in de plaats mag er zeker wel een ander programma komen van mij. De Voice vind ik af en toe nog wel eens leuk om te kijken, maar dat komt denk ik vooral omdat ik al vanaf jongs af aan fan ben van Marco haha. Gtst is nog wel iets wat ik elke avond kijk na zo´n 18 jaar, maar af en toe vind ik de verhalen wel iets te langdradig worden.

the voice vind ik nog steeds leuk !
wel jammer dat ze de juryleden zo vaak veranderen,vooral aan trijntje erger ik me kapot,en barbie snap ik totaal niet,na oh oh cherso was ik er al klaar mee.
gtst was vroeger echt iets wat ik ALTIJD keek,ik sloeg nooit over,en was echt een diehard fan ervan maar nu …. ik kan me niet meer herrineren wanneer ik een hele aflevering heb gezien !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.