Categorieën
Beauty

Tanden bleken bij The White Smile Company

tumblr_mtlh1j6AHk1srxilno5_1280

Door Alette – Afgelopen zaterdag reisde ik voor bysjanty af naar Amsterdam (het lijkt een gewoonte te worden). Ik mocht namelijk iets heel leuks gaan doen: mijn tanden laten bleken bij The White Smile Company! De oplettende lezer heeft al eens kunnen lezen dat ik best onzeker ben over mijn (ietwat gele) gebit, dus ik werd erg blij van deze kans.

Bij binnenkomst, ziet de ruimte er schoon en mooi uit. Ik word vriendelijk te woord gestaan door een van de medewerkers en ik word gevraagd een intakeformulier in te vullen. Op dit formulier staan vragen over mijn gebit; hoe vaak ik mijn tanden poets, of ik vullingen heb, maar ook of ik rook etc.

Dit vond ik een mooie manier om de magazines op te bergen, of eigenlijk tentoon te stellen. Zo heb je wanddecoratie en iets te lezen voor in de wachtkamer in een. Slim!

De behandelkamer vind ik verrassend ruim. Ook vind ik het erg prettig dat ik gewoon zelf een kamer krijg en dat je niet met z’n allen op een rijtje zit. Voordat we beginnen met de behandeling, wordt eerst het intakeformulier doorgenomen. Gezien ik niet rook, weinig koffie en thee drink en hooguit 1 glas rode wijn in de week nuttig, wordt er geen hele grote kleurverandering verwacht. Wel kan ik er op rekenen dat mijn tanden vier tinten witter worden. Dat klinkt me als muziek in de oren!

Omdat The White Smile Company werkt met whiteninggels zonder peroxide, is de behandeling niet schadelijk voor de tanden en worden de tanden ook niet gevoeliger door de behandeling.

Nadat mijn gebit nog even is nagekeken, kunnen we aan de slag. Eerst worden mijn lippen ingesmeerd met een beschermend laagje en dan wordt het tijd voor het meest charmante deel: een mondspreider wordt aangebracht zodat ik mijn mond niet meer dicht kan doen. Eerst worden mijn tanden voorbehandeld en daarna is het tijd voor de eerste bleeksessie. Mijn tanden worden ingesmeerd met de whiteninggel en dan komt er gedurende vijftien minuten een plasmalamp op te staan. (zie foto) Na vijftien minuten wordt er een nieuw laagje gel aangebracht en mag ik weer vijftien minuten wachten. Gezien ik de V.I.P. behandeling onderga, herhaalt dit ritueel zich in totaal vijf keer. Een hele zit, dus ik was wel blij met de televisie voor mijn neus.

En dan het resultaat:

Voor

Na

Kijk dat verschil dan! Ik ben zo blij met het resultaat! Als je goed kijkt, zie je op de onderste foto dat het stukje tand dat is aangezet nu duidelijk donkerder is dan de rest van mijn tanden. Dit komt omdat vullingen niet meekleuren tijdens het bleken.

Mijn tanden zijn op de foto nog iets vlekkerig. Er werd me meteen verteld dat dit nog weg zou trekken en dat is inmiddels ook gebeurd.

Op deze foto kun je goed zien hoeveel tinten mijn tanden lichter zijn geworden. De oude kleur van mijn tanden was S24, nu is het S10, maar gezien het resultaat nog iets terug zal lopen is de verwachte eindkleur S16.

Ik kan niet anders dan lovend zijn  over The White Smile Company. De medewerkers waren erg aardig, de ruimtes schoon en – het belangrijkste – ik ben super blij met het resultaat!

The White Smile Company bevindt zich in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Tilburg en Groningen.

Prijzen:

  • Basisbehandeling – Normaal €99,-, deze maand €49,-
  • Intensive behandeling – Normaal €149,-, deze maand €79,-
  • Premium behandeling – Normaal €255,-, deze maand €119,-
  • V.I.P. behangeling – Normaal €375,-, deze maand €169,-

Liefs, Alette

17 reacties op “Tanden bleken bij The White Smile Company”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.