Categorieën
Beauty Make-up

Bourjois ‘La Vie en Rose’ Trio Smoky Eyes – 17 Life is Pink

Een collectie met de naam La Vie en Rose, wat klinkt dat heerlijk romantisch. En dat is het ook, want de gloedjenieuwe La Vie en Rose collectie van Bourjois heeft lekker veel roze en is daarmee helemaal voorbereid op het komende seizoen waarin roze een hele grote rol gaat spelen. Uit de La Vie en Rose collectie stel ik vandaag aan je voor: het nieuwe Trio Smoky Eyes 17 Life is Pink!

De Trio Smoky Eyes oogschaduwdoosjes van Bourjois gaan inmiddels al heel wat jaartjes mee en dit najaar wordt er weer een leuke nieuwe kleurcombinatie aan het assortiment toegevoegd: 17 Life is Pink.

Mijn ervaringen met de Trio Smoky Eyes oogschaduws van Bourjois zijn een beetje wisselend – als in: de pigmentatie was niet altijd even best -, maar de 15 Bleu Nuit uit de Paris Blue Moonlight collectie, de 01 Gris Dandy en de 13 Brun Wood  uit de Parisian collectie vielen me zeker niet tegen.

Het 17 Life is Pink trio laat een mooie witte, zachtroze en oudroze kleurtje zien die allemaal een glanzende finish hebben. Zelf vind ik roze altijd een vrij lastige kleur om een complete look mee te maken, ik ben toch vaak geneigd er iets van bruin bij te gooien.

De kleurtjes uit dit nieuwe trio geven allemaal een mooie hoeveelheid pigment, zijn lekker zacht en hebben minimale fall-out. Op zich niks mis mee dus, maar toch word ik er nog niet heel wild van als ik de kleurtjes zo bij elkaar zie. Ze zijn naar mijn smaak net even iets té glanzend en te bleekjes om er een complete ooglook mee te maken, ik zou dan denk ik één van de roze kleurtjes kiezen voor een kleine touch of pink.

Het Bourjois ‘La Vie en Rose’ Life is Pink Trio Smoky Eyes is voor € 13,49 verkrijgbaar bij onder andere DA, Douglas en Etos.

Q: Wat vind jij van dit nieuwe Trio Smoky Eyes setje? Is het iets voor jou?

20 reacties op “Bourjois ‘La Vie en Rose’ Trio Smoky Eyes – 17 Life is Pink”

I love oogschaduw van Bourjois! 🙂 Mooie & goede pigmentatie én meestal drie mooie kleuren bijelkaar 🙂 Dit zijn helaas niet helemaal mijn kleuren (ietwat té licht), maar de swatches zijn weer veelbelovend 🙂

Ik vind deze kleurtjes wel leuk om een keer een ‘romantische’ look te maken maar dat doe ik dan waarschijnlijk ook maar een keertje. Die donkerste kleur ziet er in de pan trowens veeel donkerder uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.