Categorieën
Food & health Lifestyle

Tip! Xenos 40 recepten voor cupcakjes boekje

Ik ben gek op leuke boekjes met recepten, informatie over beauty of leuke weetjes. Behalve de superbudgettip van het Action beauty & style handboek van afgelopen zondag heb ik er nog één voor je, want bij Xenos vind je namelijk voor € 4,99 een superleuk boekje met 40 recepten voor cupcakes. Het knalroze boekje staat boordevol prachtige foto’s die je echt ’t water in de mond doen lopen!

Cupcakes zijn hotter dan hot en superleuk voor allerlei gelegenheden. Natuurlijk kun je ze kant en klaar in allerlei soorten, maten en kleuren kopen, maar veel leuker is het ze zelf te maken! Ik  doe het zelf ook erg graag en het receptenboekje van Xenos is ontzettend leuk om inspiratie uit op te doen. De voorkant van het boekje is echt helemaal geweldig met de girly knalroze kleur en het overheerlijke cupcakeje erop. Ook de kaft van de binnenkant van het boekje is roze met daarop getekende cupcakejes, wat een beetje Blond Amsterdam-achtig aandoet. Erg leuk!

Het boekje begint met een overzichtelijke inhoudsopgave en een inleiding over de geschiedenis van de cupcake, de ontwikkelingen die het in de loop van de jaren heeft doorgemaakt en wat er allemaal in het boekje te vinden is.

Het boekje bevat recepten voor vele soorten cupcakes voor allerlei feestelijke gelegenheden zoals een verjaardag, vader- en moederdag, Valentijnsdag, Kerst, Koninginnedag en ga zo maar verder. Daarnaast vind je er ook recepten voor cupcakes als ontbijt en lunch, bij de thee of borrel of als toetje. Bij elk recept wordt aangegeven hoeveel cupcakes je ermee kunt bereiden en welke extra benodigdheden (zoals de versiering) je ervoor in huis moet hebben.

Ik heb het boekje even doorgenomen en de recepten zijn echt heel erg duidelijk, kort en bondig en helder geschreven.

Behalve de handige recepten zijn de bijbehorende foto’s echt schitterend, alleen daarvoor is het boekje al leuk om te hebben! Kijk en geniet!

Hiep Hiep Hoera!
Hoera, een baby!

Love is in the air….

Hoe leuk is dit Happy New Year cupcakeje! Misschien een ideetje voor aanstaande zaterdagavond?

My super sweet sixteen

Cupcake met pindakaas en witte hagelslag

Cupcake met yoghurt en verse fruitsalade

Cupcake met cruesli en tutti frutti

Cupcake met caramel en bastognekoekjes

Het 40 recepten voor cupcakes boekje is voor € 4,99 verkrijgbaar bij Xenos.

Q: Maak jij wel eens zelf cupcakes? Wat is jouw favoriet?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

14 reacties op “Tip! Xenos 40 recepten voor cupcakjes boekje”

Super leuk!! Ik heb voor sinterklaas degene met 500 recepten gekregen (Expo 9,95). Ga d’r vrijdag een aantal proberen te bakken voor Oud & Nieuw :)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.