Categorieën
Beauty Make-up

Rimmel Extra Super Lash en Sexy Curves Full Figure mascara

Het afgelopen jaar is Rimmel met veel nieuwe make-up producten gekomen, waaronder een aantal nieuwe mascara’s. Een tijdje geleden testte ik al de Extra WOW Lash Building mascara, die me erg goed is bevallen en een behoorlijke tijd mijn favoriet is geweest. Behalve deze Extra WOW Lash Building mascara heb ik ook de Extra Super Lash mascara en Sexy Curves Full Figure mascara getest, waar ik je vandaag alles over ga vertellen!

De Extra Super Lash mascara is een bestaande mascara klassieker van Rimmel die in een nieuw jasje is gestoken. Zo is er een wimpervergrotende formule aan de mascara toegevoegd en is de vorm van het borsteltje geoptimaliseerd. De haartjes van het borsteltje zitten nu namelijk in de vorm van een spiraal waarvoor het gemakkelijk bij alle wimperhaartjes komt en overal een mooi en gelijkmatig laagje mascara achterlaat. Verder belooft deze macara niet te gaan klonteren en de wimperhaartjes aan elkaar laat plakken, hoeveel laagjes je ook aanbrengt. Tot zover klinkt het best goed, toch?

Qua uiterlijk is deze mascara eigenlijk precies hetzelfde als de Extra WOW Lash Building mascara, het enige verschil is dat deze een grijze Britse vlag op de smalle huls heeft. Ook zie je inderdaad dat het borsteltje duidelijk anders is dan die van de Extra WOW Lash Building, met een andere vorm en ook is deze een slag dunner.

Na de Extra Super Lash mascara een aantal keer te hebben gebruikt kan ik wel zeggen dat ik het borsteltje superfijn vind werken. Het pakt inderdaad alle wimperhaartjes mee, ook de kleinste in de binnenste ooghoek en separeert ze ook nog eens mooi. Nog een groot voordeel is dat de mascara tot nu toe niet klontert en geen spinnenpoten geeft.

Net als de Extra WOW Lash Building mascara vind ik ook deze erg fijn, misschien zelfs nog wel een tikkeltje fijner. De mascara geeft mijn wimpers meer lengte, een mooie krul en lengte.

De Sexy Curves Full Figure mascara is niet in het vaste assortiment van Rimmel te vinden, maar is zo af en toe als extra item verkrijgbaar. De mascara lijkt qua buitenkant heel erg op de paarse Sexy Curves Full Volume & Curve mascara en ziet er wel lekker hip en flashy uit. Het bijzondere aan deze mascara is dat het een heel speciaal borsteltje heeft dat je wimpers meer volume en krul moet geven.

De Sexy Curves Full Figure mascara maakt gebruik van de zogenaamde ‘elastoblast technologie en is voorzien van vitamine B en E dat je wimpers voedt vanaf de aanzet. Dit alles maakt dat de mascara tot 16 uur netjes op zijn plaats moet blijven zitten en je wimpers zo’n 70 procent zichtbaar meer body en krul geeft.

Ik moest aanvankelijk wel even wennen aan de bijzondere vorm van het borsteltje, maar nadat ik ‘m een paar keer had gebruikt moet ik zeggen dat ik ‘m best lekker vind werken. Door de ronde vormen en inkepinkjes pakt het zelfs de kleinste wimperhaartjes.

Ik vind de Sexy Curves Full Figure mascara iets minder impressive dan de Extra Super Lash, maar geeft alsnog geen slecht resultaat. Wel gaat deze mascara iets sneller klonteren waardoor je wimpers aan elkaar kunnen gaan plakken en vind ik ze een iets minder vol en wow effect krijgen.

Pluspunten
Beide mascara’s geven op zich mooi resultaat
Extra Super Lash klontert niet, geeft wimpers volume en lengte en separeert ze
Beide mascara’s hebben prettig borsteltje
Sexy Curves Full Figure mascara ziet er lekker hip uit

Minpunten
Sexy Curves Full Figure mascara is niet permanent in Nederland verkrijgbaar
Sexy Curves Full Figure mascara klontert iets sneller waardoor wimpers aan elkaar kunnen gaan plakken en geeft ze iets minder body
Zijn beiden wel wat prijzig

De Rimmel Extra Super Lash mascara is voor € 9,99 verkrijgbaar bij diverse drogisterijen als DA, Etos en Kruidvat.
De Sexy Curves Full Figure mascara is voor 10,80 af en toe verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Heb jij de Extra Super Lash of Sexy Curves mascara zelf wel eens gebruikt?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

10 reacties op “Rimmel Extra Super Lash en Sexy Curves Full Figure mascara”

Ik vind de extra lash mooier dan de sexy curves. Die kocht ik vroeger ook altijd. Op het moment gebruik ik de gele versie van Maybelline en Bourjois. Over allebei ben ik tevreden. Ik heb na jouw review de Essence mascara gekocht. Maar moet hem nog uitproberen 😉

Ik vind trouwens jouw reviews erg fijn om te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.