Categorieën
Beauty

Oud en nieuw everyday bakje!

Een aantal maanden geleden schreef ik dat ik ein-de-lijk een zogenaamd everyday mandje had aangeschaft waarin ik de make-up producten die ik (bijna) dagelijks gebruiken kan bewaren en ze hiermee altijd snel bij de hand heb. Voor een heel aantal maanden dagen heeft het mandje prima gewerkt, maar er bleken ook wat nadelen aan te kleven: ik bleef er maar spullen ingooien waardoor hij steeds tot de rand toe gevuld was met gevolg dat het een beetje een grabbelton werd. Toen ik tijdens een bezoekje aan de Action tegen de inmiddels wereldberoemde make-up organizer aanliep twijfelde ik dan ook geen moment en liet deze snel in mijn winkelmandje verdwijnen!

Ik denk dat bijna iedereen het plastic transparante bakje van de Action inmiddels wel op een blog heeft langs zien komen of zelf in haar bezit heeft. Ik dacht dat deze eigenlijk slechts tijdelijk verkrijgbaar waren, maar in het filiaal in IJsselstein liep ik vorige week dus ineens tegen een hele stapel aan. Dat was een aangenaamde verrassing!

Ik moet zeggen dat ik in eerste instantie dacht dat het bakje wat groter zou zijn, maar eenmaal ingericht blijkt er best heel wat in te passen. In het bovenste gedeelte bewaar ik vooral langwerpige producten als oogpotloden, mascara’s, kwasten, foundation en wenkbrauwgel en de vier kleine vakjes daaronder hebben precies de vorm en ruimte voor een lipstick. In het grote vak rechts heb ik wat grotere producten als een poeder, highlighter en blush, daar kun je best redelijk wat spulletjes in kwijt. Verder heeft het bakje nog een smal langwerpig vakje waar ik onder andere een klein potje concealer en een blush in bewaar.

Juist doordat het bakje niet supergroot is, is het ideaal als everyday bakje en het dwingt het je deze regelmatig op te ruimen en er producten uit te halen. Ik vind het in ieder geval een stuk praktischer werken dan het mandje dat ik gebruikte, hier heb je al je make-upjes zonder gegraai, gezoek en gegrabbel direct voor het grijpen.

Het superhandige everyday bakje is voor slechts € 2,59 verkrijgbaar bij Action.

Q: Wat gebruik jij op dit moment als everyday bakje/mandje?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

20 reacties op “Oud en nieuw everyday bakje!”

Haha, toen ik de titel las dacht ik even dat je een every day bakje had gemaakt speciaal voor oud&nieuw 😳 xD
Ik vond het al zo raar, maar nu snap ik het 😛

Het is wel fijner georganiseerd zo en je hebt er leuke spulletjes in staan zie ik!

Ik heb hem ook, en gebruik hem al een lange tijd erg graag.
Misschien een tip: als je de producten aan de rechterkant omhoog zet, heb je nog meer ruimte. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.