Categorieën
Lifestyle

Tag: Before I die

Het regent de laatste tijd echt leuke tags in blogland, er worden zulke originele en leuke ‘challenges’ verzonnen! Eentje die ik inmiddels al op meerdere blogs ben tegengekomen is de Before I die tag, waarbij het de bedoeling is uit de foto’s van de speciale Before I die serie op Weheartit.com 10 dingen te zoeken die je in je leven nog graag zou willen doen. Bungeejumpen, Justin Bieber ontmoeten, emigreren naar Amerika, het zijn zomaar een paar van de mogelijke opties. Ook ik heb er 10 wensen uit weten te kiezen die ik graag nog zou willen vervullen in mijn leven!

1. Go shopping in New York City

Ja hey, welke vrouw wil dit nu niet! Sowieso wil ik in mijn leven dolgraag een keer naar Amerika, maar een bezoek aan the USA is natuurlijk niet compleet zonder een flinke shopsessie in The Big Apple!

2. Be comfortable with how my body looks

Eén van de dingen die ik in mijn leven echt hoop te bereiken is dat ik mezelf echt kan accepteren zoals ik ben. Ik ben van nature sowieso echt een enorme pietlut en perfectionist en helemaal als het op mezelf aankomt. Natuurlijk zou mijn buik platter kunnen en mijn armen en benen nog net wat strakker maar voor mij ligt het accepteren meer bij het feit dat ik een knieprothese, een fors litteken en een been heb dat er net iets anders uitziet dan de ander. Accepteren dat ik dit voor de rest van mijn leven heb, geen kilometers kan lopen, geen hakken kan dragen, niet over hekjes kan springen en er voorzichtig en zuinig mee moet zijn. Oja, en vooral ook niet vergeten er dankbaar voor te zijn.

3. Have a walk in closet

Als ik ergens volgend jaar met vriendlief hopelijk een eigen huisje mag betrekken zou het natuurlijk geweldig zijn als er nog een kamertje overblijft voor onze eigen walk in closet. Ja vooruit, vriendlief mag er ook best wat van zijn kleding en schoenen in kwijt. Gewoon ’s morgens de deur open doen en net als in een winkel met je handen door de kledingrekken gaan en te kiezen wat je aantrekt. Sounds like heaven.

4. Follow my dreams

Ik zou al helemaal gelukkig zijn als ik binnen mijn leven kan doen wat ik leuk vind en mijn dromen en wensen kan najagen. Ik denk dat het sowieso goed is altijd dromen, doelen en ambities te hebben en er alles aan doen deze uit te laten komen en dat hoop ik dan ook zeker te doen.

5. Paint my front door pink

Ik denk niet dat vriendlief dit heel erg zou kunnen appreciëren maar hoe geweldig zou het zijn gewoon eens lekker gek te doen en de voordeur gewoon knal- en knalroze verven!

6. Go to Paris

Parijs. De stad van de liefde, Eiffeltoren, Arc de Triomphe, croissants, macarons, stokbrood, wijn, romantisch verlichte straten en ga zo nog maar even door. Natuurlijk is mijn leven niet compleet als ik niet minimaal één keer naar Parijs ben geweest, de stad waar ik al jaren van droom.

7. Go on a limitless shopping spree

Ohja, dit wil ik zéker een keer gedaan hebben. Gewoon helemaal losgaan en shoppen zonder in je portemonnee of op je pinpas te hoeven kijken of je nog wel wat uit te geven hebt. Geen ‘ahhh nee, als ik deze tas koop heb ik niet genoeg meer voor alle nieuwe nagellakjes van Catrice’, nee gewoon alles kopen wat je wil hebben en er optimaal van genieten. Ja, dit moet iedere vrouw in haar leven gewoon een keer gedaan hebben!

8. Live happily ever after

Een wens die we denk ik allemaal hebben: gelukkig en tevreden zijn met wat je hebt. Tuurlijk is het allemaal geweldig leuk die dikke auto voor de deur, dat kast van een huis, die dropdead gorgeous IT-bag en overvolle kledingkast, maar als je je er doodongelukkig bij voelt heb je er alsnog helemaal niets aan.

9. Grow old with someone I love

Ik smelt altijd weg als ik ze zie: van die té schattige bejaarde koppels die waarschijnlijk al minstens driekwart van hun leven bij elkaar zijn en elkaar nog steeds dolverliefd in de ogen kijken. Ik kan alleen maar hopen en wensen dit over een aantal decennia ook mee te mogen maken.

10. Dare to be who I want to be

Onzekerheid is a bitch, echt waar. Als ik dit doe vindt die me vast niet aardig en leuk meer en als ik zus of zo doe is die zeker weten klaar met me. Wat zou het toch een verademing zijn als ik in dit leven uiteindelijk gewoon kan zijn wie ik wil zijn en hoe ik ben en niet bij alles nadenk wat een ander van me vindt. Well yeah, I’m working on it.

Q: Wat zijn voor jou een aantal dingen die je in je leven écht gedaan wil hebben?

18 reacties op “Tag: Before I die”

Mijn vriend heeft mij beloofd dat als we ons eigen huisje hebben, hij er voor zal zorgen dat ik mijn inloop kast heb. ♥ Dus die zit al goed, en dan zit automatisch nummer 9; grow old with someone I love ook al helemaal goed. 🙂

Leuk om te lezen.
Parijs is zo dichtbij, joh! Even een Thalys aanbieding, busreisje of zo… Of met eigen auto ben je er zo! Sparen en go for it!!!
Ik vind Parijs overigens niet leuk, geef mij maar Londen of Berlijn of zo.
En een roze voordeur? Nee… New York staat ook op mijn lijstje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.