Categorieën
Beauty Nagels

Swatches 3 nieuwe Catrice nagellakjes – 865 Yellow Sub-Mandarin, 875 It’s All I Can Blue en 900 Steel My Heart!

Het is heel erg, maar volgens mij ben ik de nieuwe Catrice nagellakjes vorige week gewoon een keer straal voorbijgelopen omdat ze redelijk onopvallend tussen de huidige kleurtjes waren gezet en er niet groot NIEUW bij stond. Toen ik van de week even stilstond bij het schap Catrice lakjes zag ik direct dat er nieuwe exemplaren bij stonden en heb ik de meeste ervan meteen in mijn mandje gemikt. Get ready voor de swatches van nog eens 3 nieuwe Ultimate Nail Lacquers!

Begin deze week heb ik al met veel plezier mijn nagels gelakt met de 880 No Snow Petrol, 895 I Am A Lob-Star en 905 Steel My Soul en vandaag zijn de 865 Yellow Sub-Mandarin, 875 It’s All I Can Blue en 900 Steel My Heart! aan de beurt!

Ik vind het knap hoe Catrice toch ieder seizoen (en iedere maand een nieuwe LE!) weer met nieuwe kleurtjes komt. Ik heb even snel een blik in mijn verzameling Catrice Nail Lacquers geworpen, maar de kleurtjes van vandaag blijken echt redelijk nieuw te zijn.

865 Yellow Sub-Mandarin (wat een geniale naam weer!) heeft een superleuk donkergeel kleurtje met een oranje ondertoon en een licht metallic finish. Dekt op zich prima in twee laagjes, maar met drie nog nét even wat beter.

Bij het zien van 875 It’s All I Can Blue kwam meteen de vergelijking met de 400 Blue Cara Ciao in me op, maar het kleurtje blijkt toch net weer even anders. Het lakje heeft een geweldig helderblauw kleurtje met een mooie glans en de dekking ervan is prima.

De 900 Steel My Heart! is één van de twee lakjes met het nieuwe brushed metal effect (de andere is de 905 Steel My Soul) en heeft een heel mooie koperachtige donkerbruine basiskleur met ontelbaar veel gekleurde glittertjes. Ook deze droogt semi-mat op en is daarmee best een bijzonder lakje!

Deze 3 nieuwe Catrice lakjes zijn voor € 2,69 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: En, wat vind je van deze 3 nieuwe lakjes? Heb je ze ook al in je bezit of ga je ze nog scoren?

19 reacties op “Swatches 3 nieuwe Catrice nagellakjes – 865 Yellow Sub-Mandarin, 875 It’s All I Can Blue en 900 Steel My Heart!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.