Categorieën
Beauty Nagels

Swatches 3 nieuwe Catrice nagellakjes – 880 No Snow Petrol, 895 I Am A Lob-Star en 905 Steel My Soul

Whoehoeeee, het Catrice Nail Lacquer assortiment heeft er weer een hele bups nieuwe lakjes bij en yes! daar worden wij beautyfanaten vrolijk van! De afgelopen weken waren de kleurtjes die de collectie moesten gaan verlaten voor de helft van de prijs en dat resulteerde bij de twee Kruidvat filialen bij mij in de buurt in een vrijwel leeg display. Gelukkig is deze weer lekker aangevuld met maar liefst 10 nieuwe kleurtjes, waarvan ik er vandaag 3 geswatched heb!

Ook voor de 10 newbies heeft Catrice weer haar best gedaan op het verzinnen van leuke en originele namen en wat mij betreft zijn ze daar wederom goed in geslaagd: 865 Yellow Sub-Mandarin, 870 Cooper Cabana, 875 It’s All I Can Blue, 880 No Snow Petrol, 890 How I Matt Your Mother, 895 I Am A Lob-Star, 900 Steel My Heart, 905 Steel My Soul, 910 Oh My Goldness! en 915 George Blueney

Behalve een aantal nieuwe kleurtjes introduceert Catrice ook een nieuw soort finish, het zogenaamde brushed metal effect. Onder andere de 905 Steel My Soul is voorzien van deze finish en zou hiermee mat moeten opdrogen.

880 No Snow Petrol (twee laagjes) is een lakje met een kleurtje dat op het eerste gezicht groen lijkt maar op de nagels toch meer blauw uitpakt. Naast het mooie kleurtje is het ook nog eens voorzien van duizenden kleine blauwe gittertjes en dat is net wat het lakje nog net even een tikkie specialer maakt.

Yes, weer een mooi koraalkleurtje in het vaste Nail Lacquer assortiment! Wat mij betreft is deze 895 I Am A Lob-Star (dekkend in twee laagjes) meer dan welkom met de prachtige koraalrode tint dat inderdaad wel veel wegheeft van de kleur van een kreeft.

Dan vandaag als laatste de 905 Steel My Soul (dekt in twee laagjes) en dit is één van de lakjes met het nieuwe brushed metal effect. Het heeft een mooi lilapaars basiskleurtje en droogt inderdaad wel iets mat op, maar niet volledig. Op zich vind ik dit semi-matte feffect ook wel wat hebben en de goudkleurige shimmertjes maken het geheel helemaal af.

Deze 3 nieuwe Catrice lakjes zijn voor € 2,69 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Wat vind je van deze 3 nieuwe kleurtjes?

26 reacties op “Swatches 3 nieuwe Catrice nagellakjes – 880 No Snow Petrol, 895 I Am A Lob-Star en 905 Steel My Soul”

Oeh, Snow Patrol is mooi! Doe me erg denken aan die oogschaduw die Catrice had (Petrol keeps me Going)!
Ik vind Steel my Heart ook mooi, met dat brushed metallic effect, zoals Catrice dat mooi noemt 😛

Wat toevallig! Ik was gister in het Kruidvat, mocht eigenlijk geen beauty dingen kopen, maar kwam langs het Essence schap (vrijwel leeg, want in september komt de nieuwe collectie)… Toen langs het NYC schap… Geen appel balsem… En toen kwam ik langs het Catrice schap en zag deze kleurtjes! Ik had Pimp My Shrimp beet, die is er al wat langer, maar toen viel mijn oog op het laatste flesje No Snow Petrol. Petrol blauw is de kleur die vaak voorkomt in mijn kledingkast, dus die mocht toch met mij mee naar huis en zit nu op mijn nagels. Ik blijf toch iedere keer jaloers op mensen die netjes kunnen lakken! Bij mij eindigt er altijd veel op mijn nagelriemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.