Categorieën
Beauty Make-up

Catrice ‘Cucuba’ Soft Lip Colors

Het Catrice Cucuba display valt misschien een beetje weg bij de lancering van alle nieuwe make-upjes in het vaste assortiment waar iedereen helemaal vol van is, maar ook deze mooie collectie verdient zeker de aandacht! De 5 nagellakjes hadden misschien niet allemaal even vernieuwende kleurtjes, maar evengoed ben ik er helemaal weg van en ook de twee Soft Lip Colours kon ik niet laten liggen!

De buitenkant van de twee lipkleurtjes ziet er niet heel bijzonder leuk of spectaculair maar eerder een beetje oldskool uit met de donkerbruine kleur, maar het gaat natuurlijk vooral om wat erin zit. Er zijn twee verschillende kleurtjes, de 01 Salsa Cubana en 02 Be All Smiles

Volgens Catrice zorgen de twee voor zachte en glanzende lippen met een mooie intens bruine en koraalkleur. De lipsticks zijn voorzien van een zogenaamde geltextuur waardoor ze superzacht aanvoelen op je lippen en ze een mooie glans geven.

Natuurlijk was ik meteen helemaal verliefd op de koraaloranje kleur en kon dan ook niet wachten m’n lippen ermee te kleuren. Eenmaal met de stick op mijn lippen keek ik even raar op want oké Catrice zei dat ze zacht en gelly zouden zijn maar zó erg, ze gleden gewoon van mijn lippen af! Het leek net alsof ze een paar uur in de brandende zon hadden gelegen zo vloeibaar als ze zijn, maar dat blijkt dus zo te horen.

Ondanks de boterzachte structuur geven allebei de lipsticks wel heel veel kleur af, dus daar hebben ze gelukkig niet op in hoeven te leveren. Mooi is ook het subtiele, goudkleurige glittertje dat allebei de lipsticks hebben, dat geeft het net wat extra’s. Het aanbrengen van deze vloeibare goedjes vereist wel een beetje geduld en precisie, want ze zitten zo naast, onder en boven je lippen. Met de gelachtige structuur zijn deze Soft Lip Colours trouwens wel echt heerlijk zacht en verzorgend voor je lippen, dat is echt een pluspunt.

Over het bruine kleurtje was ik in eerste instantie niet heel enthousiast, maar ik moet zeggen dat hij me na het swatchen en op mijn lippen nog helemaal niet tegenvalt. Ik weet wel dat ik de koraalkleurige sowieso meer zal gaan dragen, maar de 02 Be All Smiles heeft me best positief weten te verrassen.

De Catrice Cucuba Soft Lip Colors zijn nog tot en met half september voor € 3,99 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Wat vind je van deze 2 lipsticks? Heb je ze zelf misschien ook gekocht of ga je ze nog aanschaffen?

23 reacties op “Catrice ‘Cucuba’ Soft Lip Colors”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.