Categorieën
Lifestyle

Sexting zorgt voor een beter seksleven

Sexting heeft een beetje het imago om alleen voor hitsige tieners bestemd te zijn. Veel vrouwen vinden sexy berichtjes sturen een beetje eng of spannend en hebben het nog nooit gedaan. Probeer het toch maar eens, want het doet meer voor je seksleven dan je zou denken.

sexting_4

Sexting is best spannend, je partner van een afstand alvast warm maken voor wat actie in de slaapkamer vergt vertrouwen en een beetje lef. Onderzoekers van de universiteit in Philadelphia onderzochten meerdere stellen en kwamen tot de conclusie dat sexting positieve associaties over tevredenheid in de relatie oproept. Mensen die veel spannende berichtjes naar elkaar sturen zouden uiteindelijk ook een beter seksleven krijgen.

sexting_3

Creativiteit
Meerdere rampverhalen hebben ons geleerd dat foto’s van je naakte lichaam sturen niet altijd een goed idee is. Wanneer een relatie eindigt kunnen foto’s makkelijk verspreid worden. Gelukkig kan je ook makkelijk spannende tekstberichtjes sturen. Net zo spannend, en wel zo veilig. Bevordert ook de creativiteit en houdt het spannend. Jouw lief duidelijk vertellen wat je fantasieën zijn is een fijne manier van voorspel.

Waar en wanneer je wilt
Het spannende van sexting is dat je het kan versturen waar en wanneer je wilt. Een spannend berichtje ontvangen op het moment dat je nog niet naar huis gaat geeft een leuk vooruitzicht voor die avond.

Q: Zou jij vaker spannende berichtjes sturen als het je seksleven verbeterd? 

Bron, bron

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.