Categorieën
Celebs Geen categorie Showbizz

Zou de nieuwe baby van Kim Kardashian echt deze naam krijgen?

Kim Kardashian is opnieuw zwanger. De hele wereld kijkt graag met de ster mee met alles wat ze doet, dus er wordt ook flink gespeculeerd over de naam van haar nieuwe spruit. Daily Mail zegt informatie te hebben verkregen van een insider die bevriend is met Kim en Kayne. Wij hopen niet dat de baby die naam echt krijgt, want het gaat een beetje de verkeerde kant op (kadoem – tss).

My cutie!!!!

Een foto die is geplaatst door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

North West is de naam van het eerste kind van Kim Kardashian, die afgelopen maand alweer twee jaar geworden is. Om een beetje in die sfeer te blijven zou Kayne zijn nieuwe baby East willen noemen. Kim was het daar in eerste instantie niet mee eens. Een andere richting zou altijd slechter zijn dan het noorden. Uiteindelijk opperde de ster Easton als naam, en dat schijnt het ook te worden.

Een beetje richting aangeven doet de naam wel natuurlijk, en ergens zou het best een beetje zielig zijn als de baby net als zijn zus vernoemd zou worden naar een richting. Hoewel het nog even duurt voordat Kim bevalt zouden ze de naam al hebben gekozen om te beginnen met bestellen van babypakjes met de naam geborduurd. Of iets van deze roddels waar zijn is maar de vraag, wij zijn in ieder geval heel benieuwd of er binnenkort een Easton West op de wereld rondloopt.

Q: Vind jij Easton een leuke naam?

Bron, bron beeld: Instagram

?❤️? Een foto die is geplaatst door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

4 reacties op “Zou de nieuwe baby van Kim Kardashian echt deze naam krijgen?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.