Categorieën
Film, tv en muziek Lifestyle

Een aantal nogal overbodige TV-programma’s

Heel wat jaren geleden was Doe Maar kennelijk al zo blij met de knop op de TV dat ze er zelfs een liedje over maakten. Ook anno 2013 is de aan/uit knop zeker geen overbodig onderdeel van het vierkante kastje, want man man wat komt er soms een bagger voorbij. Hoewel ik zelf heel weinig TV kijk, ik ben groot fan van Uitzending Gemist, hoor en lees ik ook wel eens over programma’s waarvan ik denk: oké, die zijn nogal overbodig…..

Herken de Homo

Ik wist even niet wat ik zag toen de promo van één van de nieuwe ‘pareltjes’ van RTL 5 voorbijkwam, de titel alleen al deed me even slikken. Herken de Homo wordt omschreven als een datingshow waarin ene Cara gaat daten met 10 kerels waarvan er een paar homoseksueel zijn. Het komt er op neer dat ze aan het einde van de show moet kiezen voor één van de kandidaten en als ze overblijft met een homo gaat híj er vandoor met de prijzenpot van 50.000 pond. Kiest ze voor een hetero, dan delen ze het bedrag. Ik vond het hele Mijn Vieze Vette Vervelende Verloofde gebeuren al op het randje (maar wel grappig!), maar ik geloof dat dit me toch echt even iets te ver gaat.

Vliegende Hollanders: Sterren van de Schans

For Gods sake, laat SBS6 alsjeblieft per direct ophouden met dat hele B-sterren zingen, schaatsen, dansen, springen gebeuren. Ik dacht eerlijk gezegd dat we na Sterren Springen het dieptepunt wel hadden gehad, maar ze weten er – wat ook weer best knap is – toch weer overheen te gaan. Op dit moment laten ze BN’ers, die blijkbaar zelfs hun leven op het spel zetten om maar weer met hun gezicht op TV te komen, van een skischans springen. Sounds great, doesn’t it?

Huisje, Boompje, Barbie

Ik geef toe: Barbie’s Bruiloft en Barbie’s Baby waren nog best vermakelijk, maar daar hadden ze het bij moeten laten. Het laatste nieuws aan het Barbie en Ken (ja, mocht ‘ie willen) front is dat er geesten in het roze liefdesstulpje ronddwalen en dus moet er stel op sprong verhuist worden. En ja Barbie zou Barbie niet zijn als dat tot allemaal niet tot in den treure gefilmd en uitgemolken zou worden, want hey er moet wel geld in het laatje komen natuurlijk. Maar ehh was Barbie niet half overspannen en camera- en realityseriemoe?

Jokertjes Jawoord

We blijven nog even in de Oh Oh Voor Geld Doe Ik Alles sferen, want na het succes van Barbie moet ook Jokertje natuurlijk nodig weer met z’n kop op TV. In Jokertjes Jawoord (complimenten voor de bedenker van deze geniale titel) gaat Jokertjûh voor hij gaat trouwen een week helemaal los in Las Vegas met zijn Cherso matties Sterretje en Matsoe Matsoe en ene Ricardo. Het zou natuurlijk totaal niet boeiend zijn als hij alleen maar netjes potjes zou pokeren en jokeren dus er wordt belooft dat alle remmen losgaan en dit leidt tot ‘extreme situaties’. Nou, ik kan niet wachten.

Q: Wat vind jij nogal overbodige TV-programma’s?

41 reacties op “Een aantal nogal overbodige TV-programma’s”

SPOILER ALERT 😛

Even een grappig feitje uit het eerste seizoen uit England: het prijzengeld was 100.000pond. Als de homo won, kreeg hij het totale bedrag, als een hetero jongen won, werd de prijs gedeeld door twee.

Nu won in england een homo, maar hij voelde zich zo schuldig van wat hij gedaan had, dat hij het geld aan het meisje gegeven had. Nu vond zij dat ook wel extreem en hebben ze uiteindelijk het bedrag gedeeld. Nou dat vond ik wel lief. Zelf heb ik het nooit gezien, maar heb er wel over gelezen 😉

Al deze programma’s ben ik het met je eens… dit zijn dingen die kijk ik echt niet.
Ik hou best van gave serie’s zoals CSi en ook komedie… The Big Bang Theory is favoriet, maar verder ben ik echt een Discovery mens…
Al die programma’s gaan over andermans rug vind ik.

Jokertjes jawoord? Dit ga je niet menen. Waarom? Stuk voor stuk lijken dit me verschrikkelijke programma’s. Heb de vorige twee seizoenen Barbie wel gezien, maar vind nog een seizoen overdreven. Snap ook niet waarom sterren mee doen aan dat springen gebeuren. Die Laura van vieze vette vervelende verloofde doet ook al aan zoiets mee. Mensen zonder echt talent hoeven van mij echt niet zoveel geld te verdienen met een eigen show.

Haha, ik ben het hier zo mee eens! SBS6 vind ik helemaal niks want het is allemaal zo verschrikkelijk slecht en nep. Oh Oh Barbie/Cherso/Jokertje vind ik ook heel erg nutteloos. Achja, als ze hun geld ermee verdienen…

Toen ik het artikel van je blogpost las moest ik gelijk denken aan herken de homo haha. Ik moet zeggen dat jokertje in las vegas me dan nog wel een beetje intereseert maar voor derest hoef ik niet thuis te blijven. ^_^

Aahahahhaha bent het er volledig mee eens! Echt een superleuk artikel. Ik vind het ook nog eens orgineel want jouw artikelen vind je niet op andere blogs. Mijn complimenten!

Ik ben het met alle programma’s met je eens! Vooral herken de homo echt heel erg…. ja ik weet niet hoe ik het moet uitleggen maar het zijn allemaal zo een tv programma’s om de tijd mee op te vullen.

Och dat doet me denken aan de eerste Herken de Homo (volgens mij was ik toen 14 of 15?), toen gingen ze armpje drukken en één daarvan brak zijn arm toen >< je zag die arm echt een hoek maken :s Ja, dat onthou ik dan van zo'n programma!

Die Oh Oh Cherso mensen vind ik nog best vermakelijk…. weinig inhoud en toch blijf je kijken 😛 MVVVV vond ik ook wel grappig, maar zeker niet overbodig. Alleen het bedrag wat ze won vond ik veel te laag voor zoveel moeite.

Ik vind die fake programma’s zoals dokters,achter gesloten deuren ect ook zo ontzettend kansloos. Voor de rest kijk ik weinig tv en kijk ik liever een goede serie op de laptop. Ben wel klaar met al die shows.

Nou ik vind herken de homo toch wel te ver gaan hoor, en erg overbodig. Barbie en vliegend hollanders lijkt me juist erg leuk om te zien en Jokertjes jawoord hoef ik ook niet te zien hoor 😉
xx

Dat Oh Oh Cherso gedoe vind ik gewoon echt grappig! Het is heel vermakelijk om naar te kijken, dan Herken de Homo vind ik maar helemaal niks. Ben benieuwd naar dat programma van Jokertje. Kan niet wachten.

Oh god.. wat word TV de laatste tijd slecht.
herken de homo vind ik nog wel grappig maar de rest is echt bagger.
Haha hoe je dat zegt: moet ook Jokertje natuurlijk nodig weer met z’n kop op TV
Toch ga ik het stiekem kijken ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.