Categorieën
Beauty Lichaamsverzorging

Gastreview Kruidvat droogshampoo en douchegels – door Marieke

Door Marieke – Even geleden schreef ik mijn eerste gastreview voor By Sjanty en hier is alweer mijn tweede! Kruidvat heeft een aantal nieuwe producten toegevoegd aan haar eigen lijn en ik mocht er een paar testen. Zo komt Kruidvat nu ook met de populaire droogshampoo en er zijn nieuwe crème douches, met voor iedereen wel een lekker geurtje.

Ik begin met de droogshampoo, dit is een product waar ik erg nieuwsgierig naar was. Je hoort er heel veel over en zelfs een aantal van mijn vriendinnen, die geen beautyblogs lezen, kennen en gebruiken het al. Kruidvat komt met een strakke verpakking, die professioneel moet overkomen. Niet slecht en ook leuk dat ze beloven je haar ook nog meer volume te geven. Helaas heb ik de verpakking na het eerste gebruik kapot gemaakt, ik had één keer gesprayd en daarna deed het spuitsysteem het niet meer. Ik heb nog van alles geprobeerd maar het werkte echt niet meer….. Hoera voor kwaliteit!

Gelukkig kreeg ik ‘m na twee weken weer aan de praat, ineens deed het systeem het weer. Vraag mij niet hoe, maar ik besloot ‘m toch nog een kans te geven. Ik heb mijn haar die dag niet gewassen en de volgende morgen ging ik de droogshampoo testen. Na flink sprayen had ik door mijn gehele haar een witte gloed, die je na een minuutje weer moet uitborstelen. Zoals op de foto te zien mag het resultaat er wezen, mijn haar ziet er weer fris uit. Qua volume was er niet heel veel veranderd, maar de droogshampoo verzwaart je haar in ieder geval niet. Opgewekt ging ik verder met mijn dag, om na een uur of twee teleurgesteld in de spiegel te kijken: daar waren mijn vette lokken weer. De droogshampoo had zijn werk eventjes gedaan, maar je hoeft maar twee keer je hand door je haar te halen en het effect is weg. Helaas, voor mij werkt het niet…

Aangezien de droogshampoo niet echt werkte voor mij, mag ik weer gewoon onder de douche stappen. Als ik mijn haren heb gewassen, is het tijd voor extra verwennerij. Kruidvat heeft een aantal heerlijke douchegels in het assortiment waarvan ik twee geurtjes testte: passiebloem en amandel. Beide douchegels ruiken lekker; niet te sterk maar ook niet te zwak. Ze schuimen ook aardig, maar niet extreem. Tja, eigenlijk zijn het gewoon goede maar niet heel bijzondere douchgels!

Noem ik het nu telkens douchegels, Kruidvat noemt het crème douches. Zoals je kan zien is de paarse passiebloem niet echt een crème te noemen, ik vind het meer een parelmoergel. De amandel crème douche is wel echt een crème. Dit maakt overigens weinig uit wat betreft de hydratatie, want wat dat betreft scoren ze gelijk. Ze drogen de huid niet uit, maken ‘m lekker schoon en verder is het niet veel bijzonders. Mocht je op zoek zijn naar een budgetvriendelijke douchegel, kijk dan gewoon even of er een geurtje bij zit die je lekker vindt!

21 reacties op “Gastreview Kruidvat droogshampoo en douchegels – door Marieke”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.