Categorieën
Beauty Make-up

The Body Shop Colour Crush oogschaduws

De afgelopen twee jaar heb ik al met heel veel producten van The Body Shop kennis mogen maken, van de zalige bodybutters tot de heerlijke douchegels en van de prachtige highlighters en bronzers tot de fijne gezichtsverzorgingsproducten. Toch is er één product waar ik tot nu toe nog geen mening over heb kunnen vormen en dat zijn de oogschaduw mono’s. Tot nu, want ik heb vier spiksplinternieuwe Colour Crush oogschaduws ontvangen die, ik kan het niet voor me houden, awesome zijn!

Colour Crush, dat klinkt als een collectie met lekker veel kleur en als ik het overzicht van de maar liefst 30 verschillende kleuren bekijk zit het qua kleur inderdaad wel goed. Van opvallend roze tot zachtblauw en van natuurlijk bruin tot knalpaars, Colour Crush has it all. De oogschaduws komen in een simpel transparant rond doosje dat 1,5 gram bevat en dat milieutechnisch helemaal verantwoord (want recyclebaar) is.

De Colour Crush oogschaduws hebben nog een soort van internationale afkomst, want ze worden gemaakt van pigmenten uit Italië die bestaan uit een mix van Community Fair Trade oliën waardoor ze een maximale glans en pigmentatie moeten geven. Zoals we van The Body Shop gewend zijn worden er geen arme beestjes (bijvoorbeeld luizenschildjes voor kleur of schaaldieren voor bindmiddel) gebruikt voor het produceren van de oogschaduws, alles is 100% diervriendelijk en veganistisch.

Bij The Body Shop wisten ze vast dat ik me het liefst al omgeef met vrolijke lentekleurtjes en verwende mij met de prachtige 105 Oh, Honey, 310 Berry Cheeky, 505 Boyfriend Jeans en 605 Sweet Pea. Omdat ik het pigment van de palettes van The Body Shop nogal vind verschillen was ik stiekem best wel heel nieuwsgierig hoe deze mono’s het er vanaf zouden gaan brengen…

Well, that’s looking good, huh? Allevier de oogschaduws, ook de lichte kleurtjes, geven een hoeveelheid kleur waar je bijna U tegen zegt en zijn zácht, echt niet normaal. En dan niet zacht in de zin dat ze binnen een half uur van je ogen afgegleden zijn want ze blijven prima zitten. Tel daarbij op dat ze ook nog eens bijna geen fall-out geven en voilá: you’ve got yourself een paar geweldige oogschaduws!

De Colour Crush oogschaduws zijn vanaf 1 februari voor € 10,00 per stuk verkrijgbaar bij The Body Shop

Q: En, wat vind je van deze 4 kleurtjes? Hebben de Colour Crush oogschaduws je al een beetje nieuwsgierig gemaakt?

32 reacties op “The Body Shop Colour Crush oogschaduws”

Zo, dat ziet er goed uit zeg! Ik heb zelf nog geen ervaring met make-up van TBS. Koop er eigenlijk altijd alleen verzorgingsproducten. De olijfgroene oogschaduw is mijn absolute favoriet zeker in combinatie met die frisse zachte shimmer tint.

Mooie kleuren en zo te zien goede pigmentatie, Sweet Pea is mijn favoriet van de vier. Maar het prijskaartje van 10 euro vind ik persoonlijk iets teveel van het goede.

Ik vind ze echt enorm pretty! Die roze ook, maar lijkt me wel lastig te verwerken in een look, al is het wel makkelijker dan een ‘koele’ roze denk ik. Maarja, dat maakt eigenlijk ook niet zoveel uit, haha. Toch koop ik eigenlijk nooit mono’s, doe mij dan maar een palette.. Behalve als ik naar een specifieke kleur op zoek ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.