CategorieΓ«n
Beauty

Beatrix, de koningin van het big hair en de blauwe oogschaduw

Eerst was er begin december Gossip Girl’s Queen B. die de handdoek in de ring gooide en nu een paar weken later zet ook onze eigen Queen B. er een punt achter. Ach, het is ook wel een keertje genoeg geweest voor de vrouw die overmorgen de respectabele leeftijd van 75 jaar bereikt en ruim 33 jaar de baas van het grote kleine Nederland is geweest. Beatrix, onze eigen de koningin van het big hair en de blauwe oogschaduw, we zullen haar niet gauw vergeten!

Al vanaf haar jonge jaren heeft Beatrix het niet onder stoelen of banken gestoken erg gecharmeerd te zijn van blauw op haar ogen en met deze kleur is ze dan ook het meeste gespot. Toch heeft ze de laatste jaren ook regelmatig heel voorzichtig een klein sprongetje naar paars gemaakt, wat ik haar overigens helemaal niet verkeerd vind staan. Het blauw op haar ogen combineerde Beatrix vaak met een mooie roze of peachy lipstick en als je de foto’s zo naast elkaar bekijkt is het al met al een heel kleurrijke vrouw!

Het kapsel van Beatrix, dat is zeker in de afgelopen jaren zo’n beetje een eigen leven gaan leiden. Net als half vrouwelijk Nederland ben ik stiekem toch wel erg benieuwd welke haarlak er bij Bea op de wastafel staat want echt, er zit nooit een haartje verkeerd bij onze Royal Hairness. Door de jaren heen heeft het kapsel van Bea weleens gewisseld qua volume en reikwijdte maar over het algemeen is ze heel trouw gebleven aan haar signature look, zullen we maar zeggen.

Q: Wat vind jij van het haar en de make-up van Beatrix door de jaren heen? Had ze van jou wel wat meer mogen afwisselen of zeg je: nee hoor, het past bij haar?

23 reacties op “Beatrix, de koningin van het big hair en de blauwe oogschaduw”

Dat ‘perfecte’ kapsel is naar horen zeggen een pruik.. Niet veel oude vrouwen hebben nog zoveel haar van zichzelf hoor, en het staat een koningin toch echt niet om met kalende plekken op het hoofd rond te lopen :p

Het zou eventueel wel kunnen dat ze verder naar achter een haarstukje draagt? En anders heeft ze gewoon erg veel geluk met haar hoeveelheid haar πŸ™‚

Ben benieuwd, het zou wel leuk zijn als ze na de troonswisseling ineens met een ander kapsel verschijnt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.