Categorieën
Beauty Nagels

Swatches KOH ‘Love Story!’ collectie

Met nog maar een paar weken tot Valentijnsdag was het wachten op een romantische nagellakcollectie om bij weg te zwijmelen en o ja hoor, met de zes Love Story! lakjes zorgt KOH voor slappe knieën, een knoop in de maag en blozende wangetjes. Nu geeft de nagellak van KOH mij sowieso altijd een grote glimlach van oor tot oor, maar Love Story! heeft me zelfs verliefd gekregen, wát een prachtige lakjes!

Ook in de namen van de lakjes heeft KOH een flinke dosis liefde gestopt en klinken mij als muziek in de oren: Our Song!, Kiss Me!, First Date!, Love Forever!, Hold Me Tight! en Lean On Me!

303 Our Song! (twee laagjes) is vrolijk, fris en helemaal spring- en summerproof! Hoeveel van deze helderblauwe lakjes ik de komende maanden ook nog voorbij ga zien komen, ik denk dat ik er niet snel genoeg van zal krijgen.

Lichtblauw is mooi, maar van zalmroze kleurtjes als 304 Kiss Me! (twee laagjes) veranderen mijn pupillen direct in hartjes, I love it. Gooi er dan ook nog een klein handje zilverkleurige glittertjes doorheen en ik ben helemaal verkocht

Swatches KOH Love Story (6)Of ik een kakigroen kleurtje zou dragen on my 306 First Date! (twee laagjes) weet ik niet, maar mooi is het gelijknamige lakje wel

Kleuren als de auberginepaarse 306 Love Forever! (twee laagjes) hebben we in de herfst en winter van 2012 veelvuldig voorbij zien komen, maar desondanks ben ik ze zeker nog niet zat. Mooi!

Samen met de 304 Kiss Me! is deze lilapaarse 307 Hold Me Tight! mijn favoriete kleur van de collectie, het schrééuwt lente. Net als de zalmroze 304 Kiss Me! is ook dit lieve kleurtje versierd met een subtiele dosis glitters, wat het geheel helemaal af maakt

Swatches KOH Love Story (4)Temidden van alle pastelkleurtjes is de 308 Lean On Me! (twee laagjes) even omschakelen, maar voor Queensday 2013 zitten we in ieder geval al gebakken!

De KOH Love Story! nagellakken zijn voor € 14,95 per stuk verkrijgbaar bij de KOH flagship stores in De Bijenkorf Amsterdam en Eindhoven, de KOH self services-stores in De Bijenkorf Amstelveen en Utrecht en online via de website van KOH

Q: Ben jij ook al helemaal verliefd op de prachtige KOH Love Story! collectie?

38 reacties op “Swatches KOH ‘Love Story!’ collectie”

‘nog maar een paar dagen tot Valentijnsdag’? Nog twee weken hoor haha! Maar die kleurtjes zijn allemaal superprettty, net zoals met de Fancy Sweden collectie kan ik niet kiezen: ik vind ze allemaal gewoon mooi en lenteachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.