Categorieën
Lifestyle

Mini Action shoplog

Na ons bezoek aan de sportschool (oeps, dat was al even geleden…) gistermiddag was het nog te lekker weer om meteen linea recta naar huis te gaan en dus zijn we nog lekker even gaan toeren op de scooter. We kwamen uit in IJsselstein en als je in IJsselstein bent ga je natuurlijk even naar de…. Action!

Ik kom echt veel te weinig bij de Action (of juist genoeg, beter voor mijn portemonnee) en ook al heb je niets nodig, het is altijd leuk om er even rond te struinen. Ik gok dat er maar weinig mensen zijn die ook echt met niets naar buiten stappen. Nou, daar gaat ie, mijn mini Action shoplog!

IMG_5741IMG_5763Ik was zo’n aluminium pasjeshouder al eerder tegen het lijf gelopen bij de Saturn, maar daar waren ze toch al gauw een euro of 10 en dat vond ik dan net even teveel. Tja, als je ‘m dan voor € 1,79 bij Action ziet liggen hoef je natuurlijk niet heel lang te twijfelen. Handig!

IMG_5745Jaren geleden kochten mijn vriend en ik dit soort sesamkoekjes weleens bij de Xenos en for old times sake namen we deze Sesame Crisp Flakes (€ 0,52) mee. Lekker, maar wel heel zoet en plakkerig.

IMG_5748Ik twijfelde even of ik er niet te oud voor ben maar omdat ‘ie zo lekker knal- en knalroze is en een simpele outfit lekker kan upspicen kon ik dit leuke riempje (€ 1.39) toch niet laten liggen.

IMG_5753Voor het inpakken van bestellingen van de shop gaan er wekelijks heel wat rollen tape doorheen en omdat ze bij de Action stukken goedkoper zijn (€ 0,69) dan bij bijvoorbeeld een Staples namen we een lekker voorraadje mee.

IMG_5755IMG_5769IMG_5774Ik had nooit eerder echt naar gekeken naar kleding bij de Action, maar toevallig zag ik nu een heel leuk basic neonroze hemdje (€ 3,29) en een grijs rokje (€ 1,99) die te leuk en te cheap waren om te laten liggen.

Q: Heb jij onlangs nog bij de Action geshopt?

23 reacties op “Mini Action shoplog”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.