Categorieën
Lifestyle

Mijn eigen favoriete knappe mannen elftal

Áls ik voetbal kijk is het zeker niet om de spanning van het spelletje van 22 mannen die achter een bal aan rennen en hun best doen om deze het net in te krijgen of juist eruit te houden, maar omdat er waarschijnlijk een paar hele lekkere snoepjes met zweterige wasbordjes op het veld te vinden zijn. Kijk, dán is voetbal ineens wel leuk! Als ik bondscoach zou zijn zou ik het wel weten en zouden alleen maar de allerknapste mannen in mijn EK selectie te vinden zijn! (bij deze ben je alvast gewaarschuwd voor kwijlgevaar!)

Robin van Persie (Nederland)

Al is hij de laatste dagen een beetje het mikpunt van flauwe grapjes omdat hij zich de afgelopen twee wedstrijden, laten we zeggen, niet van zijn allerbeste kant heeft laten zien, het is en blijft een hottie, toch?

Christiano Ronaldo (Portugal)

Van dit Portugeese snoepje zou van mij een heel elftal gevuld mogen worden, ik zou spontaan veranderen in de grootste voetbalfan ever. Ja, op het gebied van vrouwen heeft hij niet zo’n best imago en z’n haartjes mogen misschien net een beetje té perfect zitten, but hey I don’t care!

Cesc Fàbregas (Spanje)

Vóór mijn zoektocht naar het ideale elftal had ik nog nooit van ‘m gehoord, maar deze Spanjaard blijkt zeker voor een heel groot gedeelte aan mijn eisen te voldoen. Een lekkere coupe donker haar, mooie donkere kijkers, goed lijf…. Check!

Jordan Henderson (Engeland)

Hoe is het in godsnaam mogelijk dat ik nog niet eerder van deze Engelsman heb gehoord, of beter gezegd, heb gezien? Met z’n 21 jaar is hij nog wel wat aan de jonge kant, maar hij kan alleen nog maar knapper worden!

Fernando Torres (Spanje)

Hoewel deze blonde adonis niet perse helemaal mijn smaak is, krijg hij van mij toch een plaatsje in de basis. Dit vind ik typisch zo’n man waarbij z’n hairdo echt heel veel doet en hij schijnt een beetje Beckham trekjes te hebben en regelmatig van kapsel te wisselen. Lang of kort haar, z’n gezichtje is wel cute dus hij mag blijven!

Juan Mata (Spanje)

Met een naam als Juan en een Spaanse afkomst kun je bijna niet anders dan er goed uitzien. Bij deze Spaanse hottie zijn het voor mij vooral de helblauwe ogen en het drie dagen baardje die ’t ‘m doen!

Ricardo Quaresma (Portugal)

Meneer Quaresma is ook een beetje zo’n typische mooiboy met een strak kapseltje en een paar glinsterende oorbelletjes (het zou de tweelingbroer van teamgenoot Ronaldo kunnen zijn), maar ik blijk er toch wel een beetje gevoelig voor…..

Lasse Schöne (Denemarken)

Behalve Portugal en Spanje brengt ook Denemarken wat moois in de vorm van deze Lasse Schöne. Geen donker haar en bruine ogen, maar met z’n typisch blonde Scandinavische uiterlijk mag hij er ook zeker wezen. We kunnen vanaf volgend voetbalseizoen volop van deze Schone genieten, want hij heeft net een contract getekend bij Ajax!

Mario Gómez (Duitsland)

Deze ligt misschien een beetje gevoelig na de nederlaag en het twee maal scoren van deze Mario afgelopen woensdag, maar hey hij mag er wel wezen toch. Ik baal nu stiekem toch wel een beetje dat ik niet gekeken heb, want ik had deze van oorsprong Spaanse god wel in actie willen zien!

Lukas Podolski (Duitsland)

De naam van deze teamgenoot van Gómez, Lukas Podolski, verraadt al wel een beetje dat hij niet echt Duits maar van Poolse afkomst is. Het is niet voor niets dat deze Lukas van verschillende reclames het gezicht en vooral het lichaam is, want oelala dat wasbordje…..

Olivier Giroud (Frankrijk)

Behalve wijn, macarons en stokbrood brengt Frankrijk nog veel meer lekkers, zoals deze Olivier Giroud. Vooral de foto’s in een Frans blad hebben me ervan overtuigd dat hij zeker niet in mijn elftal mag ontbreken!

Q: Wat vind jij de lekkerste voetballers van het EK?

35 reacties op “Mijn eigen favoriete knappe mannen elftal”

Aaah de meeste zijn inderdaad leuk ja! Ik vind die grapjes over van persie een beetje flauw, maar ze hebben wel gelijk. Hij heeft wel een doelpunt gescoord voor Nederland :D. Torres is ook leuk, leuk artikel joh 😀

Leuk artikel ! Ik vind het echt zoo stom dat van Persie het mikpunt is ? Ik bedoel hij heeft niks fout gedaan , er staat alleen zoveel druk op hem omdat hij is gekozen ipv Huntelaar. Ik bedoel als jij het beter weet , ga dan zelf in het veld staan en zeur niet want mensen maken ook fouten en dat maakt ons mens.Maar goed , ik geloof nog steeds in ze en Van der Wiel en Affalay en Mathijssen mogen er ook wel wezen hoor ! ;p

Haha grappig artikel!
Maar eerlijk gezegd vind ik sommige echt van die, patsertjes hahaha. Echte mooiboy types
Toen ik met mijn zus laatst keek zeiden we allebei tegelijk: die gómez is echt arrogant zeg ;p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.