Categorieën
Beauty Make-up

Etos Colour Care lipsticks – 106, 113, 121 en 125

Lipstick heeft op mij een beetje hetzelfde effect als nagellak: ik moet alle denkbare kleurtjes en finishes hebben, of ze nou stiekem wel een beetje erg lijken op een kleurtje dat ik al heb maakt me niet uit. Het komt de laatste tijd echter wel steeds vaker voor dat ik met een kleur lipstick thuiskom waar ik al vijf vergelijkbare exemplaren van heb liggen, maarja die zesde is toch nét weer een tikkeltje anders hè. Toch kent het Colour Care lipstick assortiment van Etos nog een heel aantal nieuwe lipsticks voor mij en 4 daarvan heb ik deze week aan mijn stash toegevoegd, hoera!

Ik weet niet precies hoeveel verschillende kleuren er nu zijn, maar vorig jaar heeft Etos nog 25 nieuwe aan het assortiment toegevoegd dus er is in ieder geval keuze genoeg! De naam Colour Care is natuurlijk niet zomaar gekozen, de lipsticks hebben als voornaamste eigenschappen lekker veel kleur én verzorging voor je lippen te geven. We zijn er inmiddels denk ik al wel een klein beetje aan gewend dat Etos niet aan namen doet, vandaag zie je de kleurtjes 106, 113, 121 en 125.

De huls van de lipsticks had ik zelf een ander kleurtje gegeven, maar dit metallic goud is natuurlijk wel de hele Etos feel. Ik vind de vier kleurtjes er stuk voor stuk veelbelovend uitzien, allemaal echte Chantal kleuren!

Ik kon me van de andere Etos lipsticks die ik wel eens getest heb niet herinneren dat ze een metallic finish gaven, maar dat blijken deze vier in ieder geval wel te hebben. Aan de buitenkant van de lipsticks kun je het al wel een beetje zien, maar toch ging ik er vanuit dat ze wat meer creamy zouden zijn.

Het metallic tintje doet voor mij verder niet zoveel af aan de mooie kleurtjes, maar bij de 113 en 121 vind ik het wel jammer dat ze een beetje zo’n cheap ogende finish hebben. De 106 en 125 vind ik zelf echt práchtig, daarbij valt dat metallic gebeuren ook niet zo op. Ik herinnerde me ook meteen weer waarom ik deze lipsticks zo fijn vond: ze zijn echt zo zacht als boter en daarmee een verwennerij voor je lippen!

Ik vind het echt jammer dat dat mooie peachy kleurtje van 113 zo’n lelijke finish heeft, creamy had hij echt veel mooier geweest hoor Etos!

De Colour Care lipsticks zijn voor € 2,89 per stuk verkrijgbaar bij Etos.

Q: Ben jij bekend met de Colour Care lipsticks van Etos? Welk van deze vier kleurtjes is/zijn jouw favo?

24 reacties op “Etos Colour Care lipsticks – 106, 113, 121 en 125”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.