Categorieën
Food & health Lifestyle

Geproefd: lekker tussendoortje – LiGA FruitCrisp

Naast dat ik gek ben op beauty ben ik ook een groot fan van lekker eten en drinken, maar om niet helemaal dicht te groeien is het wel handig een béétje op te letten wat ik allemaal in m’n mond stop. Om te voorkomen dat ik tussen de maaltijden door van flauwte onder tafel beland zorg ik dat ik altijd een tussendoortje bij de hand heb dat lekker maar ook verantwoord is. Afgelopen week heb ik een nieuwe aanwinst uit het tussendoortjesschap geproefd, namelijk de LiGA FruitCrisp fruitbiscuits!

LiGA doet een hoop misschien denken aan droge kinderkoekjes waar je zonder erbij te drinken zo’n beetje de moord in stikt, maar ook is dit merk verantwoordelijk voor de heerlijke MilkBreak, Evergreen en Fruitkick koekjes. Maar….. wat maakt de nieuwe FruitCrisp biscuits dan nu eigenlijk anders dan andere fruitbiscuits? Nou, het belooft een hele fruitige binnenkant en een lekker knapperige en krokante buitenkant. Niks droge koek, maar lekker smeuïg en héél belangrijk: verantwoord.

Waar wij vrouwen natuurlijk instant happy van worden zijn lekkere tussendoortjes met niet teveel suikers en andere rommel. De nieuwe Appel-Kaneel en Bosvruchten FruitCrisp koekjes bevatten volgens LiGA minder suikers en méér fruitvulling dan andere fruitbiscuits en beloven ook een bron van voedingsvezels te zijn. Eén LiGA FruitCrisp (12,3 g) bevat 48 kilocalorieën, 3 gram suikers, 1,1 gram vet en minstens 21% fruitequivalent.

Natuurlijk heb ik deze fijne nieuwe tussendoortjes uitgebreid geprobeerd en LiGA heeft niet gelogen: de fruitbiscuits zijn allesbehalve droog en zeker knapperig en fruitig. De Appel-Kaneel versie deed me direct denken aan de vulling van een overheerlijke appelflap en de Bosvruchten variant is gewoon heel lekker…. fruitig. Mmm, jummzzz!

De nieuwe LIGA FruitCrisp Appel-Kaneel en Bosvruchten biscuits zijn voor € 1,69 (een pak bevat 6×2 biscuits) verkrijgbaar in de supermarkt.

Q: Eet jij weleens dergelijke fruitbiscuitjes als tussendoortje? Ga je deze nieuwe FruitCrisp biscuits proberen?

19 reacties op “Geproefd: lekker tussendoortje – LiGA FruitCrisp”

Ze lijken mij erg lekker en dan vooral die met de bosvruchten smaak. Ik eet eigenlijk heel vaak producten van Liga en dan vooral de milkbreak en fruit kick ben ik helemaal gek op. Ik ga ze binnenkort zeker eens proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.