Categorieën
Beauty Nagels

Swatches NYC Foil Explosion nagellak

Door Lin – NYC komt met een nieuwe collectie genaamd Foil Explosion met daarin 3 zogenaamde foil lakken die volgens het merk gegarandeerd alle aandacht trekken op een feestje. De Foil Explosion nagellak moet in slechts één laagje dekken en een super-reflecterende metallic finish geven. Ik was heel benieuwd, zeker omdat foil en metallic eigenlijk niet in 1 zin horen.

013 Aqua Mystic
Het klopt echt, de lak dekt echt in maar één laagje! Ook het superreflecterende klopt, maar wat wel ook gelijk opvalt is dat de lak heel streperig is en dat hoort niet bij een foil, dat heb je meestal bij metallic lakken.

014 Magic Earth
Ook de groene lak dekt maar met één laagje, ik heb nog geprobeerd of de lak door een tweede laagje minder streperig werd maar dat was niet het geval. Heel jammer, want ik ben heel blij met het feit dat ze met slechts 1 laagje dekken.

Overall? Ik ben half blij en half teleurgesteld  Dat de lakken met één laagje dekken vind ik een dikke plus, maar dat ze zo streperig zijn is echt minder. Waar deze lakken wel superhandig voor zijn is stempelen, omdat ze goed dekken kun je er makkelijk je design van je stempelkussen over op je nagels brengen (ongeacht of je een stempelsetje van Essence, Action of Konad hebt).

De NYC Foil Explosion lakken zijn vanaf deze maand voor € 2,49 per stuk verkrijgbaar bij de Kruidvat filialen met een NYC schap.

Q: Wat vind je van deze 2 Foil Explosion lakken?

22 reacties op “Swatches NYC Foil Explosion nagellak”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.