Categorieën
Beauty Nagels

Swatches Wet ’n Wild Fergie ‘Center Stage’ nagellakken deel 1

Swatches by Lin – De Fergie Center Stage collectie van Wet ’n Wild, máánden heb ik er naar uitgekeken. Een eerste blik op de oogschaduw- en shimmerpalettes maakten me meteen verliefd tot over mijn oren en ook de nagellakken hadden direct mijn aandacht. Maar liefst 24 verschillende flesjes met allemaal verschillende kleuren en finishes, een waar walhalla. Nagellakswatcher Lin heeft ze alle 24 op haar nagels aangebracht (respect, Lin!) en laat vandaag de eerste 12 beauties aan jullie zien!

Blue Eyed Soul

Blue Eyed Soul is één van de 4 foils uit deze collectie en heeft blauwe en zilveren ieniemienie-glitters die in 1 laagje dekken. Foils bestaan uit kleine glitterdeeltjes en lakken streeploos en zijn superreflecterend.

Ferguson Crest Sarah

Ferguson Crest Sarah is een donkerrode lak die met 2 laagjes dekt en vol zit gekleurde shimmers geel, roze, paars, blauw.

Grammy Gold

Grammy Gold is een lak die vol zit met gouden en donkergouden foilglitters en met 2 laagjes dekt.

Going Platinum

Going Platinum is een zilveren lak die vol zit met oranje foilglitters en ook van deze heb ik 2 laagjes aangebracht. Dit zou trouwens best eens een hele goede dupe van OPI Designer The Better kunnen zijn!

Fergalicious

Wauw, een roze neon! De kleur is zo fel dat mijn camera er een oranje-rode kleur van maakte en ik heb daarom geprobeerd de kleur te corrigeren zodat deze zoveel mogelijk is zoals op mijn nagels. Op de foto draag ik 3 laagjes en zoals een echte neon droogt deze mat op.

Dana

Dana is een matpaarse neon (3 laagjes) en ook deze felle kleur heb ik moeten corrigeren omdat mijn camera er wederom een andere kleur van maakte.

Glowstick

Glowstick is een gifgroene kleur met allemaal gouden shimmers erin. Omdat de lak redelijk dun is was ik even bang dat deze niet goed zou dekken maar op de foto zie je slechts 2 laagjes en de lak droogt semi-matte op.

Miami Spirit

Deze groene lak die neigt naar turkooise is ook vrij dun, maar dekt met twee laagjes en droogt mat op.

Mermaid Curves

Mermaid Curves heeft een lichtblauwe, doorzichtige basis met doorzichtige en flakie-achtige glitters. Op de tweede foto zie je deze mooie glittertopcoat over de lichtblauwe Rimmel lak Britpop.

Heels of Steel

Heels of Steel is een donkergrijze foil-lak die ook met 1 laagje dekt.

Tonight’s Gonna Be A Good Night

Tonight’s Gonna Be A Good Night heeft heel veel kleine zwarte glitters met daartussen grotere gouden glitters.

Kaleidoscope Eyes

Kaleidoscope Eyes is een topcoat  met daarin allemaal grote donkerblauwe, lichtblauwe, zilveren en gouden glitters (ook over Rimmel Britpop).

Deel 2 van de swatches volgt snel!

De Wet ’n Wild Fergie Center Stage Nail Colors zijn voor € 6,95 per stuk verkrijgbaar bij The Make Up Spot.

Q: Welk van bovenstaande lakken is/zijn jouw favoriet(en)?

37 reacties op “Swatches Wet ’n Wild Fergie ‘Center Stage’ nagellakken deel 1”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.