Categorieën
Beauty Nagels

Swatches Wet ‘n Wild Fergie ‘Center Stage’ nagellakken deel 2

Swatches by Lin – Een collectie met maar liefst 24 nagellakken die eigenlijk allemaal even mooi zijn, hoe vaak maak je dat nog mee. Wet ’n Wild heeft het in ieder geval weten te flikken met de Fergie Center Stage collectie en By Sjanty nagellakswatcher Lin heeft na de eerste 12 lakken van gisteren natuurlijk ook de overige 12 beauties voor ons geswatched, kijk maar mee!

In het vorige artikel was ik eigenlijk een beetje vergeten iets te vertellen over het kwastje van de Fergie lakken: deze zijn namelijk enorm breed van vorm. Met dit brede kwastje met afgeronde hoeken kun je de meeste nagels in 1 beweging lakken maar bij je pink moet je wel een beetje uitkijken.

Velvet Lounge 

Velvet Lounge is een mooie rijke dieprode metallic lak die niet streperig lakt en ook nog mooie rode shimmers bevat. Ik vind het een hele chique kleur die met 3 laagjes dekt.

Hollywood Walk of Fame

Hollywood Walk of Fame is een lak die bomvol gekleurde sterretjes zit en waar ook allemaal kleine ronde en langwerpige holografische glittertjes in te vinden zijn.

L.A. Pride

L.A. Pride is een mooie paarse lak met blauwe en roze shimmers erin.

Glamorous

Glamorous is een glittertopcoat met grote en kleine gouden glitters en op de foto zie je 1 laagje ervan over L.A. Pride.

Rock ’n Roll

Deze lak doet me met de vele glitters heel erg denken aan Diamond Dust van Rimmel. Op de foto zie je drie laagjes en de lak droogt een beetje gritty op.

No Place Like Home

Ook deze lak doet me denken aan een van de kerstlakken van Rimmel: Ruby Crush. No Place Like Home is een doorzichtige lak met daarin allemaal rode glitters en zilveren holografische glitters. Op de foto zie je drie laagjes en ook deze droog een beetje gritty op.

Make Them Boys Go Loco

Make Them Boys Go Loco is een glitterlak met een zwarte basis en heel veel rode glitters, zowel klein als groot. Op de foto’s zie je drie laagjes van de lak op zichzelf, wanneer je deze over zwart draagt heb je maar 1 laagje nodig.

New Years Kiss

New Years Kiss is een topcoat met een doorzichtige basis met daarin kleine zilveren glittertjes en grotere langwerpige holografische glitters. Hier zie je één laagje van de lak over Rimmel’s Rhythem & Blues.

XoXo

XoXo is een topcoat met een doorzichtige basis en daarin veel kleine blauwe en paars/roze glittertjes. Hier zie je twee laagjes over Rimmel’s Rock n Roll.

Flossy Flossy

Ook dit is een topcoat met een doorzichtige basis en verder heeft het een hele hoop verschillende vormen en kleuren glitter waaronder vooral goud, zilver en holografisch.

Take The Stage

Deze Take the Stage deed mij gelijk denken aan Divine Swine van OPI en is een lak die je met 1 laagje als topcoat over een andere kleur kunt of los kunt dragen.

Dutchess

In 2006 maakte Fergie een soloalbum genaamd ‘The Dutchess’ en de gelijknamige glitterlak kun je als topcoat dragen of als lak op zich. Op de foto zie je 1 laagje over het Bourjois lakje Adora Blue.

De Wet ’n Wild Fergie Center Stage Nail Colors zijn voor € 6,95 per stuk verkrijgbaar bij The Make Up Spot

Q: Welk van deze 12 zou jij graag aan je nagellakcollectie toevoegen?

31 reacties op “Swatches Wet ‘n Wild Fergie ‘Center Stage’ nagellakken deel 2”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.