Categorieën
Beauty Make-up

Sleek iDivine ‘Aqua’ Lagoon palette

Owww, ik ben zo enthousiast over de Candy limited edition collectie waar Sleek begin juni mee komt (en die al besteld is voor The Make Up Spot!) maar daarover later meer, vandaag wil ik jullie eerst nog iets te laten zien uit de huidige limited edition lijn Aqua. De Aqua collectie bevat naast een heel leuk nagellaksetje en een prachtige blush ook een iDivine oogschaduwpalette met 12 heerlijk frisse, vrolijke kleurtjes!

Lagoon is qua looks hetzelfde als alle andere Sleek palettes, maar de voorkant is voorzien van het opschrift Aqua Collection Lagoon, wat het zoeken in je Sleek iDivine stash net even wat makkelijker maakt.

De Sleek oogschaduws hebben tegenwoordig geen wafelachtig patroontje meer, maar zijn nu helemaal mooi egaal. Het Lagoon palette is met de frisse en vrolijke kleurtjes echt perfect voor het voorjaar nu en straks de zomer (althans, wat daar op dit moment voor door moet gaan) en nodigt uit tot het maken van mooie en diverse looks.

Zoals we van Sleek gewend zijn is ook de pigmentatie van de oogschaduws uit dit palette meer dan oké: ze geven prachtige, intense kleuren en hebben mooie finishes, zowel mat als licht metallic/shimmery. Wat mij betreft heeft Sleek met Lagoon wederom een plaatje van een palette gefabriceerd waar we dit seizoen lekker mee los kunnen gaan!

Het Sleek Aqua Lagoon iDivine oogschaduwpalette is voor € 9,99 verkrijgbaar bij The Make Up Spot.

Q: Wat vind je van het Sleek Aqua Lagoon oogschaduwpalette?

28 reacties op “Sleek iDivine ‘Aqua’ Lagoon palette”

Het is een beetje een allegaartje van alle kleuren – ik denk dat je al snel naar andere oogschaduws grijpt om er een look mee te maken – , maar hij is wel gorgeous! Heel aparte tinten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.