Categorieën
Beauty Nagels

Swatches Dior ‘Bird of Paradise’ Summer Nail Lacquer Duo 001 Samba

Lin is natuurlijk de onbetwiste swatchkoningin van By Sjanty, maar dat wil niet zeggen dat ik zo af en toe zelf ook niet met nagellak in de weer ben. Het ziet er bij mij lang niet zo mooi en strak uit en daarom laat ik het showen van nagellakkleurtjes graag aan Lin over, maar omdat ik in het bezit ben van een wel heel mooi setje nagellak heb ik een kleine uitzondering gemaakt en deze voor één keer op mijn eigen nagels aangebracht!

Dit zegt Dior over de 2 Bird Of Paradise Duo Vernis setjes 001 Samba en 002 Bahia:

Het ‘nagel statement’ voor de zomer van 2013: draag kleur op de nagels als een ‘mismatching’ bikini. Gebruik bijvoorbeeld het glanzende groen van pauwenveren op de vingernagels en turquoise op de teennagels. Of andersom natuurlijk… De ultieme zomertrend die elke look extra cachet geeft hanen en voeten een mooie aankleding geeft.

IMG_8663Dit Samba duo is voor mij de allereerste ervaring met Dior nagellak en eerlijk is eerlijk: een setje met 2 mini nagellakjes (7 ml) voor € 30,50 zul je mij niet snel zien kopen, maar stiekem is het toch wel héél leuk om jezelf cadeau te doen…..!

Onder de mooie zilveren doppen met het CD logo vind je een wat meer simpele, zwarte dop waarmee je uiteindelijk lakt. De lakjes hebben een prettig langwerpig en redelijk breed kwastje dat prima lakt en ook op de dekking van de kleurtjes is weinig aan te merken. Lakje 402 geeft met twee laagjes een superlief en op en top zomers mintgroen kleurtje met een mooie, glanzende finish en 794 is smaragdgroen/teal met een metallic/shimmery finish. Nice!

De Dior Bird of Paradise Summer Nail Lacquer Duo’s 001 Samba en 002 Bahia zijn voor € 30,50 per stuk verkrijgbaar bij o.a. Douglas.

Q: Wat vind je van dit Summer Nail Lacquer Duo van Dior?

24 reacties op “Swatches Dior ‘Bird of Paradise’ Summer Nail Lacquer Duo 001 Samba”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.