Categorieën
Lifestyle Trends

Levi’s® introduceert Spring 2012 Curve ID damescollectie

Advertorial – Omdat geen vrouw hetzelfde is qua figuur en rondingen introduceerde het merk Levi’s® in 2010 de zogenaamde Curve ID jeans lijn, dat zich niet richt op de maat maar het figuur en de vormen van een vrouw, zodat iedere vrouw de perfecte customized pasvorm spijkerbroek kan vinden. Dit voorjaar breidt Levi’s® haar Curve ID assortiment uit met de Spring 2012 damescollectie met een reeks nieuwe kleuren, stoffen en finishes.

In de Spring 2012 damescollectie vind je de populaire Ankle Skinny in een groot aantal verschillende zachte en romantische pastelkleurtjes die helemaal bij het modebeeld van deze lente passen: lilapaars, koraalrood en zachtblauw met een lichte worn-out finish. De nieuwe Curve ID jeans zijn vanaf deze maand verkrijgbaar in de Levi’s® winkels, waar altijd een aantal experts voor je klaarstaan om jouw persoonlijke Curve ID samen te stellen en je te helpen de best passende jeans voor jouw figuur vinden.

Op de website van Levi’s is trouwens een hele handige Fit Finder tool te vinden waarmee je in vier stappen online jouw perfecte Curve ID kunt samenstellen. Wat je moet doen is de vorm van je taille, billen en pasvormproblemen bij een normale spijkerbroek aangeven en dan laat de Fit Finder je jouw Curve ID zien. Superhandig!