Categorieën
Beauty Nagels

De mooiste nude nagellakjes

Toen ik me nog niet zo enorm intensief met beauty bezighield en ook véél minder nagellakjes bezitte dan nu, ben ik een hele tijd op zoek geweest naar hét ultieme nudekleurige lakje. Na een rondje Googelen stuitte ik op swatches van de kleur 152 van BeYu, een merk verkrijgbaar bij Douglas en inderdaad, daarin vond ik de nudekleurige tint waar ik naar zocht. Gelukkig zijn er in de loop van de tijd steeds meer merken met nude nagellak op de proppen gekomen en heb ik inmiddels een aantal favoriete nude lakjes verzameld!

Bij kleuren als paars, blauw en rood en kun je je lakjes makkelijk op kleur sorteren, maar met nude kan dat nog best lastig zijn. Zo neigt het ene lakje toch meer naar peach en is de ander net iets te bruin om voor nude door te gaan. Voor de selectie voor dit artikel heb ik vooral lakjes met zachte huidskleuren en beige- en poedertinten bij elkaar gezocht.

1. e.l.f. (Eyes Lips Face) Nail Polish – Nude #01115
Het goedkoopste nude lakje in mijn stash I guess, want deze van Eyes Lips Face heeft me slechts één euro gekost. Deze Nude is ook écht nude, want met drie laagjes zie je ‘m nét. Wel een ideaal lakje voor als je je nagels niet heel erg op wil laten vallen, maar gewoon een mooi, verzorgd effect wil geven.

2. Mavala Nail Color Cream – Liberty
Van dit Malava lakje uit de truly yours box was ik in eerste instantie niet heel erg onder de indruk, maar deze Liberty is op zich wel een heel mooi naturel kleurtje.

3. Essence Nude Glam – 03 Cookies & cream
Natúúrlijk kunnen in een artikel met de mooiste nude-kleurige nagellakjes de Essence Nude Glam lakjes niet ontbreken. Ik vind niet alle kleurtjes uit deze lijn even nude, maar deze 03 Cookies & cream is wat mij betreft dé ultieme nude tint binnen deze collectie.

4. BeYu Nail Lacquer – 152
Dit was het allereerste nude lakje dat ik kocht en ik heb ‘m regelmatig gedragen, alleen de laatste tijd niet meer dus dat moet ik snel weer gaan doen! Zoals je ziet is deze iets meer donker nude dan zijn voorgangers, maar evengoed een mooi en natuurlijk lakje.

5. Essence Nude Glam – 06 Hazelnut cream pie
Nog een lakje uit de Essence Nude Glam collectie, dat een heel mooi hazelnootachtig kleurtje heeft en de naam eer aan doet!

6. Essence Nude Glam – 05 Toffee to go
Deze is net iets donkerder dan de 06 Hazelnut cream pie en heeft ook nog eens heel veel kleine shimmertjes in zich dat het lakje net een extra touch geeft!

7. Essence Colour & Go – 70 Nude it!
Dit lakje komt uit het ‘gewone’ Colour & Go assortiment van Essence en was wat mij betreft het eerste lakje van dit merk dat echt nude te noemen is.

8. Rimmel Lycra® Pro – 367 Bare Necessities
Deze Bare Necessities van Rimmel is ook een mooi naturel lakje, dat in tegenstelling tot alle andere bruin-getinte lakjes een wat meer grijzige ondertoon heeft.

Q: Wat is jouw favoriete nude lakje?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

26 reacties op “De mooiste nude nagellakjes”

Toffee to go ziet er goed uit! Ik vind het altijd maar lastig om een goede nudekleur voor mijn huidskleur te vinden. Ik had er één van ELF die geweldig was – Innocent – maar die is helaas kwijt. Mooie stash 🙂

Nude it van Essence heb ik ook, maar is helaas niet geschikt voor mijn huidskleur. Ik draag wel vaak Chirp Chirp van Essence (een LE), die past er wel goed bij en heeft zo’n mooie shimmer. Petit Four as Dessert van Catrice is net iets te donker voor écht nude maar die is wel favoriet bij mij!

7 & 4 zijn erg mooi! heb zelf een oudroze kleurtje van douglas en die vind ik ook altijd mooi. niet helemaal nude maar wel nude genoeg en een beetje klassiek door het oudroze erin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.