Categorieën
Beauty Nagels

Swatches 3 China Glaze Prismatic lakjes

Het nagellakmerk China Glaze deed me tot een paar maanden geleden nog niet zo heel veel, maar sinds ik het door middel van de Electropop lakjes heb leren kennen ben ik helemaal into CG! Dit voorjaar komt het merk weer met een aantal mooie, nieuwe collecties waaronder de Prismatic, die bestaat uit 6 wel heel speciale nagellakjes!

De lakjes in de Prismatic collectie hebben allemaal coole ice tinten, veel holografische glitterflakies en hebben de volgende namen: 1024 Polarized, 1025 Liquid Crystal, 1026 Prism, 1027 Full Spectrum, 1028 Optical Illusion en 1029 Ray-Diant. De lakjes die ik heb zijn: Liquid Crystal, Prism en Full Spectrum.

Ik kan alleen al úren naar de flesjes kijken met al die kleurrijke glittertjes, ik heb ze nog niet vaak zo bijzonder en letterlijk en figuurlijk schitterend gezien! Deze Prismatic lakjes hebben trouwens geen zwarte dop zoals de China Glaze lakjes normaal hebben, maar zijn speciaal voor dit Prismatic thema matzilver metallic.

Liquid Crystal heeft een beetje een blauw/paarse, vrij donkere basiskleur met allemaal vrij forse flakie-achtige zilveren, blauwe, groene, oranje en roze glitters.

Prism heeft als basis een redelijk transparante lichtpaarsachtige kleur met daardoorheen allemaal ronde blauwe, zilveren, oranje en roze glittertjes.

De basiskleur van de Full Spectrum is transparant met een lichtroze glans en heeft ook allemaal kleine holografische blauwe, zilveren, oranje en roze glittertjes.

Zo op het eerste gezicht denk je misschien dat de lakjes allemaal redelijk op elkaar lijken, maar toch hebben ze allemaal net een andere basiskleur en geven ze afhankelijk van de lichtinval allemaal een ander effect. Hoewel de lakjes van zichzelf zijn al bijzonder genoeg om te dragen, kun je ze op zich ook over een ander lakje aanbrengen en daarmee oneindig combineren. Voor de bovenstaande swatches heb ik van alle lakjes twee laagjes aangebracht, al zou je op zich met één ook best kunnen volstaan, ze geven namelijk allemaal in één keer al een enorme hoeveelheid kleur en glitters. Een klein nadeel aan dit soort glitterbommen is dat je handen naderhand helemaal onder zitten, maar je moet er iets voor over hebben, nietwaar?

De China Glaze Prismatic lakjes zijn voor € 7,95 per stuk verkrijgbaar bij Enchantra.

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

22 reacties op “Swatches 3 China Glaze Prismatic lakjes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.