Categorieën
Beauty Nagels

Swatches nog 3 Catrice Million Styles Effect Top Coats

Het was een wonder dat er bij mijn plaatselijke Kruidvat nog een behoorlijk gevuld display met de Catrice Million Styles topcoats stond, want als ik de verhalen moet geloven waren ze in menig filiaal waren ze binnen no time verdwenen. Afgelopen vrijdag kon je de swatches van de eerste vier van de topcoats al zien op By Sjanty en nu heb ik er nog eens drie voor je. Helaas heb ik de C08 Have An Ice Day dubbel en mis ik de C05 Return Of Space Cowboys, maar daar ga ik nog achteraan en heb je nog tegoed!

Dit beloven de volgende drie Million Styles top coats van vandaag je nagels te geven:

C06 Godfather Of Pearl creëert een subtiel parelglanzend nageldessin
C07 ¿Holo Qué Tal?!
biedt holografische fonkelende glitterpigmenten
C08 Have An Ice Day
tovert een licht glinsterend ijseffect op nagels

Als ik deze drie zo vanuit het flesje bekijk vind ik ze nu al leuker dan de eerste vier (oké, op de C04 Shake It! Flake It! na), al die holografische kleurtjes en glittertjes schreeuwen erom op mijn nagels gesmeerd te worden!

C06 Godfather Of Pearl heeft een kleurcombinatie van paars, roze, blauw en groen (met een licht parelmoer glans) die je afhankelijk van de lichtinval allemaal om de beurt op je nagels terugziet. Natuurlijk kun je ook niet om de loads of glitters heen, geweldig toch? Op deze foto draag ik de C06 Godfather Of Pearl over de knalroze Catrice 850 Aretha’s R-E-S-P-I-N-K.

C07 ¿Hola Qué Tal?! is een wat lichtere topcoat en geeft je nagels een zilverachtige glans met een keur aan holografische glittertjes. Over de 770 Put Lavender On Agenda eveneens van Catrice zie je deze nog eens extra duidelijk naar voren komen!

Als laatste de C08 Have An Ice Day, die zorgt voor een licht zilveren glanslaagje en veel kleine gekleurde glittertjes en over de 240 Sold Out For Ever wel erg mooi tot z’n recht komt!

Op de foto hieronder heb ik de drie bijzondere topcoats ook nog even zonder kleurtje eronder op mijn nagels aangebracht, zodat je het effect misschien nog wat beter kunt zien.

Ik vind de drie topcoats hierboven eigenlijk stuk voor stuk superleuk, ze lijken op het eerste gezicht misschien niet héél verschillend van elkaar, maar geven toch allemaal net een iets andere finish en effect en maken van ieder simpel nagellakje binnen een handomdraai iets speciaals! Verder zijn ze ook al met slechts één laagje goed zichtbaar, al heb ik er op alle foto’s wel minimaal twee van aangebracht voor een extra intens effect.

De Catrice Million Styles Effect Top Coats zijn vanaf nu tot en met half april voor € 2,99 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Welk van deze drie Million Styles topcoats is/zijn jouw favoriet?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

15 reacties op “Swatches nog 3 Catrice Million Styles Effect Top Coats”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.