Categorieën
Lifestyle

Let’s get personal: de ABC tag!

In het ‘Kijkje in mijn kledingkast met de wardrobe tagartikel vertelde ik jullie al dat ik tags op zich hartstikke leuk vind, maar ze zelf nooit zo snel overneem. Ik twijfel altijd wel een beetje of het wel leuk is om te lezen wat ik invul en soms vind ik de vragen of opdracht zelf gewoon niks. Een tag die alweer een tijdje geleden de ronde deed was de ABC tag waarin je aan de hand van het ABC, dus in totaal 26 vragen beantwoordt. So, let’s get a little personal with the ABC tag!

Age: 26, maar over 22 nachtjes word ik alweer 27 (ze-ven-en-twintig, can you believe it?!)

Best friend: Klinkt misschien een beetje gek, maar ik zie Niels behalve als mijn lover toch ook als een soort best friend. Ik denk dat hij de enige is die écht alles van me weet en daarnaast kan ik ook geweldig lachen met ‘m.

Chore you hate: Ik heb echt een hekel aan stofzuigen, ik raak daar altijd helemaal oververhit van, wat een rotwerk. Gelukkig hoef ik het niet zo heel vaak te doen en dat is maar goed ook want m’n humeur knapt er meestal niet echt van op.

Dreamhouse: Een knus, gezellig en licht huisje met een mooie, moderne en stijlvolle maar toch ook gezellige/landelijke inrichting. Iets waarvan ik hoop dat dit in de nabije toekomst voor mij en mijn vriend is weggelegd. Moeten we het eerst nog wel even eens zien te worden over de inrichting, haha….

Essential start of your day: Een goed begin van de dag is voor mij een lekker kopje Senseo koffie met een broodje en een waldkorn beschuitje met jam, terwijl ik ondertussen de nieuwste posts op Bloglovin’ doorneem.

Favorite color: Pfoe even denken hoor, paars, geel, blauw, groen, oranje….. Nee, roze natuurlijk! Knal-, bubblegum-, licht-, of oudroze, het maakt me niets uit, als het maar roze is!

Gold or silver: Da’s een lastige, maar dan ga ik denk toch voor goud. Mits het echt goud is en niet van dat neppe spul dat binnen een week verkleurd is (hé, beter verwend dan verwaarloosd!).

Height: De laatste keer dat mijn lengte weer eens echt goed is gemeten was bij de sportschool en toen wees de meetlat 1.73 aan. Niet echt lang maar ook niet heel klein, ik zit er lekker een beetje tussenin!

Instruments I play: Héél lang geleden heb ik voor mijn verjaardag een keyboard gehad en daar kan ik op zich wel wat deuntjes op spelen, al is het noten lezen dat ik mezelf destijds een beetje heb aangeleerd inmiddels wel heel diep weggezakt…

Job title (most recent): Op dit moment mag ik mezelf de job title (beauty)blogger meegeven en dat vind ik best stoer klinken, hihi!

Kids: Met mijn bijna 27 jaar begin je zo langzamerhand wel eens opmerkingen te krijgen in de trant van ‘goh, heb je nog geen rammelende eierstokken’, maar voor mij zit het er voorlopig nog niet in, hoor. Ik weet überhaupt niet of het voor mij wel verstandig is aan kinderen te beginnen, ik moet eerst maar eens voor mezelf leren zorgen!

Music that you always listen to: Qua muziek is mijn smaak heel breed, ik luister echt van alles. Wanneer ik overdag aan By Sjanty aan het werk ben heb ik meestal Spotify of Grooveshark aanstaan en zet ik vaak een toplist met alle hits van nu aan. In de auto switch ik eigenlijk continue tussen 100% NL, Sky, 538, Decibel, net waar er een leuk liedje gedraaid wordt.

Nickname: Pfoe, dat zijn er nogal wat: Chan, Channie, Tal, Tallie, Sjant, Sjanty (indien je de link nog niet had gelegd, dit verklaart meteen de naam van de site haha)

Overnight hospital stays: Dat zijn er bij elkaar opgeteld helaas nog best wat, ik ben in mijn leven totaal zo’n 12 keer geopereerd waarvan ik bijna alle keren ook wel één of meerdere nachtjes moest blijven. Een paar keer in het ziekenhuis in Woerden, het Lucas Andreas in Amsterdam en de laatste keer moest ik een nacht of vijf in het UMCG in Groningen blijven.

Phobias or fears: Ik ben echt pánisch voor wespen, bijen, hommels, dazen en alles wat vliegt en kan steken. Wanneer ik in een straal van 5 kilometer om me heen iets in het vizier heb dat er ook maar op lijkt zet ik het op een gillen en rennen en kan het me ook niet schelen wie het ziet of hoort. Verder heb ik ook een tikje last van hoogtevrees en zie ik mezelf ook nog niet zo 1,2,3, in een vliegtuig stappen….

Quote from a movie: Uit Confessions of a Shopaholic: “You know that thing when you see someone cute and he smiles and your heart kind of goes like warm butter sliding down hot toast? Well that’s what it’s like when I see a store. Only it’s better.”

Reason to smile: Wat mij aan het glimlachen maakt pfoe, gelukkig is er genoeg: mijn site, m’n lieve vriendje, mooi weer, lekker eten, mooie make-up spulletjes (yeah, you know that we are living in a material world lalala…) een leuke film, stijgende bezoekersaantallen, lieve comments, lekkere muziek, koffie van Starbucks, de nieuwe Grazia op woensdag, in bed lekker series kijken op de laptop, een lekker warm kopje thee, mijn autootje!

Siblings: Ik heb één zusje van 23, Michelle.

Time you wake up: Ik ben altijd redelijk op tijd wakker, zo tussen 8 en 9 uur. Vroeger kon ik rustig uitslapen tot een uur of 11, half 12 maar dat is er sinds een jaar of twee echt niet meer bij. Tja, ik word ook ouder hè 😉

Underwear: Daar heb ik genoeg van, alleen heb ik een beetje de gewoonte altijd hetzelfde van de voorste stapel te pakken...

Very important date this year: De bijzondere data vinden voor mij eigenlijk altijd plaats in mei: 3 mei is de dag waarop ik verkering kreeg met mijn vriend en op 6 mei ben ik jarig. Oja, laat ik vooral 2 januari niet vergeten, de dag dat By Sjanty gewoon alweer een jaar bestond!

Worst habit: Dat ik altijd en eeuwig aan m’n nagels en nagelriemen zit te pulken, tot grote ergernis van iedereen om me heen én mezelf want iedere keer dat ik alles weer eens tot bloedens opentrek baal ik enorm. De laatste tijd probeer ik me echt een beetje in te houden en helpt het wel het beeld van mooie, velletjesvrije nagels in gedachten te houden. En ja, ook het feit dat ik continue (letterlijk en figuurlijk!) op m’n vingers wordt getikt als ik weer bezig ben maakt dat ik dat plukken wel meer laat haha.

X-ray’s you’ve had done: Misschien heel dom, maar ik heb eerst even gegoogeld wat X-ray nu precies inhoudt, maar dat is dus een röntgenfoto. Nou, daar heb ik er zat van gehad met mijn medische geschiedenis….

Yummy food you make: Yummy food wat ík maak bestaat niet, want ik kan echt nog geen ei koken. Er is echter wel een heleboel food wat ik heel erg yummy vind: pasta, spaghetti, lasagne, bami, wraps, pannenkoeken, taco’s, pizza, kortom: ik ben een echte lekkerbek!

Zoo animal: De combinatie dieren & Chantal is niet zo’n heel goede, voor het merendeel ben ik namelijk bang haha. Een beestje dat ik dan nog het minst eng en wel schattig vindt zijn konijntjes, maar volgens mij zijn die dan weer niet in de dierentuin terug te vinden. Nou, dan ga ik voor giraffen, die vind ik wel cool.

Q: Vind je het leuk om door middel van zo’n persoonlijke tag wat meer over mij te weten te komen?

22 reacties op “Let’s get personal: de ABC tag!”

Leuk gedaan! Toch altijd wel leuk om zulke dingen te lezen … En ik heb echt precies hetzelfde met wespen, er hoeft maar iets te zoemen en ik spring al op. Vaak tot groot vermaak van vrienden/familie 😐

Heel leuk om te lezen! Ik vind het wel leuk om persoonlijke artikelen te lezen, dan leer ik je nog wat beter kennen! 🙂 En heel herkenbaar hoor, dat je je vriend als beste vriend ziet. Zo is het bij mij ook!

Leuk om je zo te leren ” kennen” ! 😉
Ik ben doodsbang voor spinnen alleen de gedachte al 🙄
ik wordt hysterisch van die beesten 🙁
En die waldkorn beschuitje met jam lust ik ook samen
met een kop groene thee !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.