Categorieën
Beauty Make-up

MAC Viva Glam Nicki Minaj lipstick

Over het algemeen kan ik van heel veel (zeg maar bijna alle) make-upjes heel erg blij worden, maar er zitten er tussen die mijn hartslag echt flink omhoog doen gaan en een enorme big smile op m’n gezicht toveren. Zo eentje is de nieuwste MAC Viva Glam lipstick, die deze keer hiphop diva en stijlicoon Nicki Minaj als boegbeeld heeft en die sinds de release op 2 maart jl. bovenaan mijn wishlist prijkte. Ik was dan ook uitzinnig toen deze beauty afgelopen week bij me afgeleverd werd, yeahh come to mummie!!

Deze Nicki Minaj Viva Glam is mijn allerallerallereerste MAC lipstick en dat geeft op één of andere manier toch wel een beetje een speciaal gevoel. Deze limited edition lipstick komt in een mooi matzwart langwerpig doosje met bovenop in rood glanzende letters de ‘handtekening’ van Nicki.

Meestal gooi ik de verpakkingen van make-up producten de laatste tijd maar weg omdat ik anders bijna mijn kamer niet meer in kan vanwege de verzamelwoede, maar dit soort mooie limited edition exemplaren wil ik toch altijd graag bewaren. De huls van de lipstick zelf is zoals we die van MAC gewend zijn, maar heeft in plaats van zilveren nu rode details.

Ik vind het nog steeds jammer dat ik de Lady Gaga versie van de Viva Glam lipstick niet heb aangeschaft, maar ik denk dat deze van Nicki veel goedmaakt. Het is toch altijd even afwachten hoe de kleur in real life uitpakt but yeah, I do like it very much!

Hoewel ik de kleur van de Gaga lipstick altijd erg mooi vond en op zich ook nog wel vínd, staat een iets donkere kleur als deze mij toch mooier. De Gaga is dan toch wel heel licht en koel roze van kleur en daar word ik altijd gauw een beetje bleek van. Ik zou de kleur van de Nicki Viva Glam lipstick omschrijven als felroze met een mooi licht en niet overdreven glansje. De informatie van MAC vertelde me dat deze Nicki lipstick wordt omschreven als Bright Yellow Pink, alleen kan ik dat yellow hierin niet helemaal plaatsen…

De lipstick heeft een heel aangenaam zachte en romige structuur, stunning pigmentatie en heeft, zoals dat door MAC genoemd wordt, een satin finish. Hij is niet mat én niet heel glanzend maar zit daar eigenlijk een beetje tussenin. Ik vind dit zelf wel heel fijn; de lipstick blijft echt superlang goed zitten (zelfs na een aantal keer wat eten en drinken) maar droogt je lippen alles behalve uit. Ideaal!

Waar je met zo’n lipstick wel een beetje op moet letten is dat je eventuele velletjes snel ziet, dus is het wel handig dat je je lippen van tevoren even goed scrubt. Ik heb heel lang getwijfeld of de kleur me écht wel zou staan (het scheelt dat ik verder ook helemaal geen twijfelkont ben……), maar uiteindelijk kan ik (gelukkig!) concluderen dat ik ‘m toch wel erg mooi vindt staan.

Natúúrlijk is 18 euro voor een lipstick veel geld en natúúrlijk snap ik dat niet iedereen dat er voor over heeft, maar het is wel goed om te weten dat het volledige bedrag ten goede komt aan het MAC AIDS Fund en hiermee de strijd tegen HIV en AIDS wordt gesteund.

De Viva Glam Nicki Minaj lipstick is voor € 18,00 verkrijgbaar bij de MAC stores en online via De Bijenkorf en Douglas.

Q: Wat vind jij van de Nicki Minaj Viva Glam lipstick? Heb je ‘m zelf misschien ook of zou je ‘m graag willen hebben?

37 reacties op “MAC Viva Glam Nicki Minaj lipstick”

Een hele mooie kleur die jij goed
kan hebben !
Persoonlijk vindt ik het teveel geld voor een lipstick
Doe mij maar een Catrice stick en ik smeer tussentijds
wel bij.
Maar ! dat is mijn mening, als je budget het toelaat
en je wordt er happy van dan zeg ik; KOPEN ! 😀

Hij is zó mooi! Mooie foto’s heb je ervan gemaakt trouwens, mijn complimenten! Ik vind het wel jammer dat de structuur een beetje uitdrogend is, je moet inderdaad goed scrubben voordat je deze lipstick gebruikt.

tis ook mijn eerste mac lipstick en ben er ook erg blij mee! tis wel echt een in your face kleurtje,maar ach,kan best leuk zijn 😛
en idd,dat van de velletjes is jammer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.