Categorieën
Lifestyle

Let the sun shine!

Officieel is het zomer, maar helaas wil dat in ons koude kikkerlandje nog niet zeggen dat we iedere dag op het strand kunnen liggen en lijkt het vaak alsof de zomer meteen plaatsmaakt voor de herfst. Om in je hoofd, hart en huis toch de zon te laten schijnen vind je in dit artikel wat tips om ondanks het feit dat het weer het laat afweten toch het ultieme zomergevoel te krijgen!

Stel zelf een CD of tracklist samen met nummers waar jij het ultieme zomergevoel van krijgt en zet die lekkere de hele dag aan. Houd je vooral niet in en zing en swing lekker mee!

Koop een enorme bos gele bloemen, daarmee haal je letterlijk de zon in huis!

Ga lekker films kijken die zich (deels) in de zomer afspelen zoals Costa!, Dirty Dancing, Grease, Mamma Mia!, Zomerhitte, The Beach, Blue Lagoon, Sex and the City. Moet je eens kijken hoe snel je in de summermood bent!

Zorg dat je helemaal summerproof bent en plan een lekker verwendagje of avondje voor jezelf. Scrub jezelf van top tot teen, lak je teennagels in een fris zomers kleurtje en geef jezelf een lekker bruin tintje met een zelfbruiner!

Haal een reisgids of verlekker je op internet onder het genot van een cocktailtje aan dé ultieme zomerse vakantieoorden compleet met witte stranden, palmbomen en helderblauwe zee en laat je lekker meevoeren in het ultieme zomergevoel. Mocht het weer hier niet heel snel opknappen kun je behalve kijken natuurlijk ook altijd nog boeken!

Gooi je zwarte, bruine en grijze kleding even achter in de kast en hul je in lekker frisse zomerse kleurtjes als wit, geel, oranje, lichtblauw en koraal!

Voor veel mensen geeft het dragen van korte mouwen al een lekker zomers gevoel, dus laat de lange mouwen achterwege. Is het toch te koud voor een shirtje of hemdje, draag er dan bijvoorbeeld een wit of lichtroze vestje overheen!

Breng behalve je kleding ook je make-up in zomersferen en ga voor wat minder zwaar en donker en doe een lekker fel kleurtje op je lippen!

Wat is een zomer zonder barbecue! Laat je niet tegenhouden door het weer en trek gewoon een extra trui aan, zet een partytent en heater neer, nodig je vrienden uit en ga gezellig barbecueën!

Laat je slaapkamerraam een stukje open (als het natuurlijk geen noodweer is) en geniet van het zomerse geluid van kikkertjes, krekels en de vogeltjes. Je kunt ook je gordijn op een klein kiertje zetten en misschien word je ’s morgens wel gewekt door een lekkere warme felle zonnestraal!

Geniet van al het heerlijke fruit dat de zomer te bieden heeft: meloen, framboos, aardbei, bessen, kersen, ananas!

De laarzen kunnen de kast in, het is tijd voor ballerina’s, flip-flops, sandaaltjes, slippertjes en summerheels!

Ook al laat het zonnetje zich nog niet van haar beste kant zien, zet toch lekker je zonnebril op! Jij hebt de zomer in je bol!

Doe je haar in een lekker luchtig zomers knotje, vlecht of staart en doe er een leuke gekleurde bloem bij!

Heb jij nog wat leuke tips om ondanks het tegenvallende weer toch zelf het ultieme zomergevoel te creëren?

2 reacties op “Let the sun shine!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.