Categorieën
Beauty Lichaamsverzorging

Lush Rub Rub Rub Shower Scrub

Over het merk Lush heb ik inmiddels al veel gehoord en gelezen, maar had er tot deze week nog nooit iets van gebruikt.
Daar is nu verandering in gekomen, ik laat eerst Rub Rub Rub Shower Scrub zien!

De Rub Rub Rub Showerscrub is een verfrissende douchescrub met zeezout en de geur van citroen en mimosabloesem. Lush gebruikt graag zeezout in haar producten omdat het goed reinigt en veel mineralen bevat. Prettig bijkomend voordeel hiervan is dat de scrubkorreltjes snel oplossen zodat je doucheputje niet verstopt raakt. De scrub komt in een zwarte pot die naar onderen wat smaller uitloopt en naast het geel met groene Lush logo en wit opschrift verder niet al teveel poespas heeft.

Lush garandeert dat ze voor hun producten enkel ingrediënten gebruiken van leveranciers die niet op dieren testen en dat is ook bij deze scrub niet anders. Op de bovenkant van de deksel van het potje staan alle ingrediënten genoemd zodat je met één opslag kunt zien wat erin zit. Zoals je kunt zien bevat de scrub onder andere fijn zeezout, water, citrus sap, jasmijnbloesem en mimosabloesem.

Gezien ingrediënten als citrus en mimosa zou je verwachten dat de scrub een geelachtige kleur zou hebben, maar nee hij is blauw! Knalblauw! De pot bevat 330 gram en kun je door middel van de draaideksel weer goed afsluiten.

De scrub heeft inderdaad een citrusachtige geur, maar gelukkig is die niet heel erg aanwezig want eigenlijk ben ik daar niet heel erg fan van. Als je de scrub op je natte huid aanbrengt voelt dit lekker zacht aan en dit komt ook doordat de scrubdeeltjes niet heel grof zijn. Wat opvalt is dat de scrub vrij vloeibaar is, in ieder geval veel meer dan ik van de meeste scrubs gewend ben.

De scrub laat zich makkelijk afspoelen en doet mijn huid na gebruik lekker zacht aanvoelen.

Grappig detail is dat op de zijkant van het potje een sticker zit met daarop een illustratie van degene die de scrub gemaakt heeft en tot wanneer je hem kunt gebruiken. Het blijft tenslotte een handgemaakt product!

Ik moet zeggen dat de scrub me prima bevalt, maar ik vind de 14 euro’s die je ervoor neertelt toch wel wat veel. Je krijgt er weliswaar een ruim gevuld potje met 330 gram voor, maar omdat de scrub best vloeibaar is en er af en toe misschien wel eens wat water bij komt zal het misschien eerder op zijn dan gedacht.

By Sjanty vindt dit product:

De Rub Rub Rub Shower Scrub is voor € 13,95 verkrijgbaar in de Lush winkel of via www.lush.nl
(exclusief € 6,50 verzendkosten binnen Nederland)


Klik hier voor alle Lush vestigingen in Nederland en België.

3 reacties op “Lush Rub Rub Rub Shower Scrub”

ik heb hem zelf en vind hem zo fijn. hij ruikt echt heerlijk, heeft fijne scrubdeeltjes en je doet er erg lang mee! zeker een aanrader, net als veel andere spulletjes van Lush trouwens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.