Categorieën
Lifestyle

Finale ICI Paris XL Make-up Talent by Dior

Een uitnodiging in je mailbox met de woorden finale, make-up, ICI Paris XL en Dior, ja daarvan begint een beautyhart als het mijne toch wel een paar tikken sneller te slaan, hoor. Voor de derde keer op rij zijn ICI Paris XL en Dior samen op zoek gegaan naar hét make-up talent van 2012 en jawel, tijdens de zinderende finale gisteravond in Hotel Arena in Amsterdam is deze dubbel en dwars gevonden. Ik had de eer bij dit onwijs leuke evenement aanwezig te zijn en natuurlijk heb ik lekker veel foto’s voor jullie gemaakt!

Alle medewerkers van ICI Paris XL konden zich begin dit jaar inschrijven voor deze contest waarna er uiteindelijk 48 door zijn gegaan naar de halve finale. De halve finale was verdeeld over vier verschillende dagen en filialen waarna er door een vakkundige jury 10 finalisten zijn geselecteerd voor de uiteindelijke grand finale van gisteren.

De deelnemers waren al vanaf ’s middags druk in de weer om hun ultieme Dior look aan te brengen op de modellen en het hele podium was bezaaid met Dior make-up, echt om ontzettend hebberig van te worden! Iets na 20.30 uur werden de 10 finalisten aan ons gepresenteerd en dat ze allemaal genoeg fans hadden was luid en duidelijk hoorbaar *heeft nog piepende oren*

Natuurlijk was ook mister ICI Paris XL himself, Thijs Willekes, aanwezig en wat een ontzettend leuke kerel is dat, zeg! De avond werd aan elkaar gepraat door onder andere Dior make-up artist Wim Thompson, die je hieronder op de foto ziet.

Ook de winnaressen van de vorige edities, Daniëlle van der Helm 2010 en Marleen van de Locht 2011) waren aanwezig en vertelden ons hoeveel ze van deze ervaring hebben geleerd en hoeveel deuren het voor ze geopend heeft, echt heel leuk om te horen.

Daarna was het de hoogste tijd voor de 10 modellen met dé looks, waar we natuurlijk allemaal razendbenieuwd naar waren. Het thema van dit jaar was Grand Ball (net als de gelijknamige kerstcollectie van dit jaar), waar de visagisten een bijpassende catwalk make-up bij moesten maken. Catwalk make-up is altijd een uitvergroting van de trends en mag dus wel over the top.

De prijzen voor de 3 winnaressen logen er niet om: de publieksprijs was voor Simone, die ervandoor ging met een Dior portemonnee. Lucky her!

De tweede prijs was voor Letty, die een supermooie Dior haute couture tas in ontvangst mocht nemen (whaaa!).

Maar natuurlijk ging het uiteindelijk allemaal om de nummero uno en dat werd Natasja Bremer van het filiaal van ICI Paris XL uit Emmen.

Behalve een waslijst aan complimenten en credits van de jury kreeg Natasja een supermooi Dior horloge en gaat ze naar Parijs om een bezoek te brengen aan Dior, hoe gaaf!

Hieronder zie je de uiteindelijk winnende look van de hand van Natasja

Tussen het juryberaad door liepen er een aantal knappe mannen door de zaal die de nieuwe Chérie Bow voorjaarscollectie van Dior bij zich droegen en waar wij even bij mochten kwijlen. Even serieus, look how pretty it is! <3

Diorshow Iconic Overcurl gezicht Nathalie Portman

Ik vond het echt onwijs leuk om bij de finale van de ICI Paris XL Make-up Talent by Dior aanwezig te zijn en te mogen genieten van alle kunstwerken die de 10 finalisten afgeleverd hadden. Een compilatiefilmpje van de avond volgt in de loop van de dag of morgen, dus houd het By Sjanty You Tube kanaal in de gaten!

16 reacties op “Finale ICI Paris XL Make-up Talent by Dior”

Wat leuk dat ze dat ook doen in Nederland, dat wist ik niet :). Geweldig dat IPXL zoiets doet! Ik ben naar de Belgische finale geweest en het was ook zo geweldig om al die mooie make-up creaties te zien :). Enne, wauw, je hebt al een sneak peek kunnen zien van 2013, lucky you!

ik dacht al dat jij het was! maar ik dacht dat zal wel niet 😛

Wat leuk! ik was er gisteren ook bij. Ik heb ook meegedaan aan deze wedstrijd en kwam tot de halve finale. mijn collega zat wel in de finale, mariska. dus wij waren er met ons filiaal om haar aan te moedigen! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.