Categorieën
Beauty Nagels

Pupa Nail Art Mania Bubbles – 001 Black

Oeh, wat heb ik de afgelopen week toch weer allemaal mooie nieuwe nagellakjes geprobeerd en aan mijn favorietenlijst toegevoegd. Hoewel ik nog niet direct helemaal wild was van de caviar trend, vond ik het rode ANNY Art Of Pearls setje dat van de week voorbijkwam toch best wel heel leuk en ook Pupa heeft mijn enthousiasme wel weten aan te wakkeren met de aankondiging van haar Nail Art Mania Bubbles kitjes.

Het kitje komt qua idee en inhoud eigenlijk op hetzelfde neer als de Art Of Pearls van ANNY: het heeft een gewoon basislakje (Lasting Color Glossy Nail Polish), een flesje gekleurde, parelachtige microbolletjes en een plastic bakje om de bolletjes op te vangen zodat je ze daarna weer kunt hergebruiken.

Pupa heeft in totaal 6 verschillende kleurcombinaties om je nagels mee te versieren, naast de zwarte 001 Black die ik je ga showen zijn er ook de Violet, Blue, Multicolor (supergaaf met al die kleurtjes!), Grey en White.

Hoewel het niet bijster ingewikkeld is, heeft Pupa op de achterkant van het kitje een handige stap voor stap handleiding met tekeningetjes gezet zodat je precies weet wat je moet doen. Je begint natuurlijk met het aanbrengen van het basislakje, eerst één laagje en als deze droog is een tweede. Zodra je het tweede laagje hebt aangebracht moet je meteen de bolletjes erbij pakken en eroverheen strooien, anders blijven ze niet meer plakken.

Nagellak van Pupa gebruik ik zelf altijd graag: ze dekken over het algemeen goed, brengen fijn aan en stralen altijd wel een soort van luxe uit vind ik.

Het basislakje uit dit kitje is heel simpel, maar wel heel mooi zwart en ook prima te gebruiken zonder de beads. Twee laagjes en je nagels zijn zwarter dan zwart, mét een mooie glans.

Stiekem had ik wel erg graag het Multicolor kitje met de kleurtjes geprobeerd, maar nu ik deze zwarte combi op m’n nagels heb vind ik dit toch ook wel wel erg mooi en classy. Als je de bolletjes meteen na het tweede laagjes over je nagels strooit blijven ze prima plakken (wel even voorzichtig wat aandrukken) en het geeft een leuk effect.

De Pupa Nail Art Mania Bubbles kitjes zijn voor € 12,95 per stuk verkrijgbaar bij de verschillende Pupa verkooppunten.

Q: Wat vind je van dit zwarte caviar nails setje van Pupa? 

34 reacties op “Pupa Nail Art Mania Bubbles – 001 Black”

Ah, dat ziet er echt leuk en cute uit! Ik vind het effect echt supertof. 😀 Het is inderdaad niet heel erg ingewikkeld, maar wel superleuk. Ik vraag me alleen wel af of het ook lang blijft zitten of dat het na een avondje alweer, weg pret is.

Heel vet! Wel zou ik het zelf op een nagel per hand doen. Is het een idee om er een top coat overheen te doen? (Tegen het eraf vallen van de balletjes)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.