Categorieën
Beauty Nagels Nieuws

ANNY Art Of Pearls – Passionate Red

Alweer dik een half jaar geleden (hállo tijd, waar blijf je?!) maakte ik met verschillende mini beads afkomstig van eBay zogenaamde caviar nails, wat echt supersimpel te maken is en een heel leuk effect geeft. Nu is het hele caviar gebeuren naar mijn idee lang niet zo groot geworden als de crackle en magnetic trend, maar misschien komt daar volgende maand wel verandering in met de komst van de Art of Pearls setjes van het merk ANNY!

Goede timing om de setjes in december uit te brengen, want dan zijn we allemaal vol van glitters, pailletten en parels en kunnen we onze nagels lekker gaan versieren met mini pearls. In de Art of Pearls setjes vind je drie kleine flesjes: een gekleurd basislakje (6 ml), een flesje met mini pareltjes en een fixerende topcoat (6 ml).

Er zijn drie leuke varianten om uit te kiezen: Passionate Red, Elegant Nude en Black Like Caviar en in ieder setje vind je naast drie flesjes ook een langwerpig bakje en een handleiding. Over dat bakje: ik dacht eerst dat het er gewoon voor de leuk bij zat, maar het blijkt dus ook echt een functie te hebben. Het dient namelijk als opvangbakje voor de beads die je naast je nagels strooit en zo kun je deze vervolgens ook zo hup, weer heel makkelijk terug het flesje in gieten. Jahaa, daar is over nagedacht!

De instructie bestaat uit maar liefst 8 stappen maar voor dat je nu al afschrikt: in feite zijn het maar 3 stappen die je uitvoert.

Stap 1: voorzie je nagels van twee laagjes van het basislakje, in mijn geval de rode 142 Woman in red
Stap 2: meteen na het tweede laagje strooi je het flesje met pareltjes (04 Red-à-porter) gelijkmatig over je nagels. Zorg dat je dit goed boven het bakje doet, dan komen alle beads die naast je nagels vallen hierin terecht en kun je ze naderhand weer makkelijk terug het flesje in strooien
Stap 3: De laatste stap is het aanbrengen van de topcoat (940 Quick dry) zodat de pareltjes langer en beter blijven zitten. That’s it, een kind kan de was doen!

Ik heb al vaker lakjes van ANNY op m’n nagels gehad en ik vind ze a) van goede kwaliteit, b) leuke kleurtjes hebben en c) fijn lakken. Eigenlijk is het ook met deze mini’s niet anders, al moet ik zeggen dat het met zo’n ienieminie klein kwastje wel wat lastiger is om het allemaal op de juiste manier op je nagels te krijgen.

142 Woman in red is een heel mooi klassiek rood lakje dat dekt in twee laagjes en een mooie glanzende finish heeft. Ook leuk om tijdens de Kerstdagen te dragen zonder de beads!

Mijn verwachtingen waren heel eerlijk gezegd niet zo heel hoog, maar eigenlijk blijven de pareltjes van zichzelf al best prima aan de nog natte lak kleven. Wel zou ik ze voor de zekerheid nog wel even voorzichtig wat aandrukken met je vingers, zodat ze nog net wat beter hechten. Verder is het leuk dat de beads niet dezelfde kleur rood zijn als het lakje maar een beetje koraalrood zodat ze goed opvallen en vind ik het resultaat best heel geslaagd. Het zal je misschien niet heel erg verbazen dat je met zo’n kuntstwerkje op je nagels in de loop van de dag een heel spoor van pareltjes nalaat, ondanks de topcoat is dat helaas toch bijna niet te voorkomen…..

De ANNY Art Of Pearls setjes zijn vanaf begin december voor € 15,95 per stuk verkrijgbaar bij Douglas.

Q: Wat vind jij van de caviar/pearls trend voor de nagels? Is zo’n Art Of Pearls setje wat voor jou?

34 reacties op “ANNY Art Of Pearls – Passionate Red”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.