Categorieën
Beauty Make-up

Hema blushes kerstcollectie 2012

Behalve voor panty’s, leuke notitieboekjes en schrijfgerei stap ik de laatste tijd de Hema voornamelijk binnen vanwege het make-up schap en sinds een paar weken geleden ben ik er helemaal niet meer weg te slaan. Schuldig hieraan zijn definitely de prachtige blushes uit de kerstcollectie, die ik al minstens 10 keer in mijn handen heb gehad maar uiteindelijk toch iedere keer weer tot de (wel verstandige) conclusie kwam dat ik ze dan eigenlijk alleen zou kopen vanwege de schattige looks. Good for me, want afgelopen vrijdag werd ik door Hema verrast met een setje nieuwe kerst make-upjes, inclusief de beide blushes!

De afgelopen tijd heb ik mijn enthousiasme over de huidige Hema make-up hier op By Sjanty al niet onder stoelen of banken gestoken, maar nu ben ik helemaal door het dolle heen. De blushes van vorige jaar, ja die waren mooi, maar die van 2012 zijn echt superduperpretty!

Waarom deze blushes mijn beautyhart gestolen hebben? Natuurlijk allereerst om het het lieve, romantische patroontje, het peachy en roze kleurtje, maar toch ook wel een beetje vanwege het strakke doosje met de ietwat bolle bovenkant, dat lekker modern en hip oogt.

Dit jaar kunnen we onze bleke winterwangetjes een kleurtje geven met de knalroze 05 en de licht peachy 06, waarmee Hema meteen mijn 2 favo kleuren blush te pakken heeft. Alsof dat op zich al niet genoeg is hebben ze ook nog eens lekker gestrooid met shimmertjes, waarmee ze bijna perfect zijn.

Hoewel ik er normaliter niet echt een gewoonte van maak met m’n neus boven blushes te hangen, zorgde de peachy 06 ervoor dat ik dat toch wel een paar keer heb gedaan want er hangt namelijk een beetje een muf poederluchtje aan….

Ohhhhhh, ik vond het zó zonde de blushes te gaan verpesten met mijn grote vingers maarja a girl’s gotta do what a girl’s gotta do. De 05 geeft eigenlijk precies de kleur die het laat zien: mooi fuchsiaroze met een lichte glans en zo af en toe een glittertje.

Hoe enthousiast ik ook ben over deze beauties van blushes, de 06 is me uiteindelijk toch wat tegengevallen. Bij het swatchen moest ik er al bijna een vergrootglas bij pakken, maar op mijn gezicht was dit nog 10x erger. Ik denk dat ik de blush, en ik overdrijf niet, zeker 5 á 6 keer heb aangebracht en toen begon je eindelijk hier en daar wat te zien shimmeren.

Nu zijn subtiele blushes vaak ook heel mooi, maar de 06 valt eigenlijk helemaal weg op mijn huid. Superjammer, want het is een prachtig kleurtje met de goudkleurige glittertjes. Ook het niet heel aangename luchtje is een beetje een bummer, maarrrr gelukkig hebben we de roze nog!

De blushes uit de kerstcollectie van 2012 zijn voor € 5,50 per stuk verkrijgbaar bij Hema.

Q: Wat vind je van deze Hema blushes? Heb je ze zelf al gescoord of ben je dat nog van plan? 

37 reacties op “Hema blushes kerstcollectie 2012”

De blushes zien er mooi uit. Misschien zou ik ze wel kopen. Ik ga in elk geval even kijken.
Ik kocht in het verleden vaker blush op lipsticks bij de Hema. De kwaliteitvond ik wisselend. Toen ik Catrice & essence ontdekte, heb ik eigenlijk nooit meer een beauty product gekocht bij de Hema. Momenteel gebruik ik nog wel een blush van hen & lipsticks die ik al had.

Ze zien er erg mooi uit, de 05 zou hier zomaar eens aan mijn collectie make-up toegevoegd kunnen gaan worden. Jammer van de 06, maar die is misschien wel geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een wat neutralere look?

De blushes zien er in de verpakking al erg mooi uit, op je wangen ook wel!
Alleen de zin ‘Er hangt namelijk een beetje een muf poederluchtje aan deze blush, wat’ is niet af en bij de foto van de 05 heb je het over de 06. Niet vervelend bedoeld, maar als lezer had ik een beetje het idee dat het niet helemaal lekker liep.

Ik zit maar te twijfelen of ik deze blushes zal kopen! Ik heb namelijk de blushes van de kerstcollectie van vorig jaar en ik vind de roze gewoon nogal erg lijken om die van vorig jaar. Dit printje is wel echt 10 x mooier <3. Ik vind 05 je erg goed staan!

06 is volgens mij bedoeld voor mensen met een spookwitte huid. Een andere blogger met een witte huid was er namelijk wel erg tevreden over had ik gelezen, ik wilde 06 dan ook gaan halen omdat het waarschijnlijk wel een geschikte kleur is voor mij. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.