Categorieën
Lifestyle

Een paar gênante WhatsApp momentjes….

Vroeger moest er een postduif of postzegel aan te pas komen om iemand de liefde te verklaren, uit te nodigen voor je birthday bash of te vertellen dat je wel een beetje klaar met diegene was. Met de komst van sms, email, Facebook, Twitter, Whatsapp en noem alles maar op hoeven we tegenwoordig gewoon helemaal geen moeite meer te doen om iemand te dumpen, op de hoogte te brengen van je verjaardagsfuif of om die ene hottie te vertellen dat je wel héél graag eens een beschuitje met ‘m zou willen eten, maar ook kan het soms heel gênante momenten opleveren……..

Aiii……
Je vriendje vraagt of je vanavond even bij ‘m langs wil komen, want hij wil iets met je bespreken. Jij weet meteen wel hoe laat het is, want echt lekker loopt het de laatste niet tussen jullie. Natuurlijk breng je meteen je BFF op de hoogte van het feit dat hij het vanavond ‘zeker weten’ uit gaat maken maar dat je stiekem ook eigenlijk wel blij bent dat hij het doet omdat je zelf niet zo goed weet hoe je zoiets aanpakt. Ja, het was de bedoeling dat je dit naar je BFF zou whatsappen maar omdat je zo met je lover in je hoofd zit selecteer je per ongeluk ZIJN naam. Oops, beetje jammer dat hij het dus helemaal niet uit ging maken maar dat hij je graag persoonlijk wilde vertellen dat hij nog steeds supergek op je is en jullie relatie graag nieuw leven wilde inblazen…..

Hi schatje, ehhhh pap…
Je hebt je vriendje al een week niet gezien en omdat jullie elkaar enorm missen wil je ‘m verrassen met een leuk fotootje van jou in het nieuwe spannende setje dat je net speciaal voor ‘m gekocht hebt. Haar los, je kijkt er een beetje uitdagend bij, *klik* en weg is de foto. Met je telefoon in je hand wacht je enigszins gespannen op zijn reactie, alleen krijg je een heel andere dan je had verwacht: ‘Ik denk niet dat dit voor mij bedoeld is, dochter van me?’ Ahhhhhh!

Verkeerde vriendin
Je ‘BFF’ en jij liggen de laatste tijd een beetje met elkaar in de clinch en via de Whatsapp bespreek je alle ins en outs van jullie bitchfights met een andere vriendin van je. Dat je vindt dat ze zich de laatste tijd zo vreselijk ordinair en sletterig gedraagt, dat ze er echt niet knapper op is geworden met die dikke laag plamuur op d’r bakkes, dat ze wel eens naar de sportschool mag gaan met die vetkwabben die boven d’r broek uitkomen, dat die gast haar echt zoooo niet leuk vindt, je gooit alles er eens lekker uit. Tot je ineens in je scherm ziet staan dat je de vriendschap nu helemaal wel kunt vergeten en dat ze nooit had verwacht dat je achter haar rug om zo over haar zou praten. Crap, dat was dus de verkeerde vriendin…..

What goes around…
Je wéét dat het absoluut niet netjes is, maar omdat je vriend het de laatste tijd ook niet zo nauw neemt ben je na dat geweldige feestje van het weekend per ongeluk bij een vriend van hem in bed beland. Eigen schuld dacht je bij jezelf, ik pak ‘m lekker even terug. Na de hele dag te hebben getwijfeld of je ’t nou wel of niet moest doen wil je de bewuste jongen toch even laten weten dat je het errug gezellig met hem vond en stuurt ‘m met een grote glimlach op je gezicht een berichtje. Beetje jammer dat niet hij maar je vriend reageert en je de relatie wel op je buik kunt schrijven.

Q: Heb jij zelf ook wel eens van dit soort gênante momenten meegemaakt?

28 reacties op “Een paar gênante WhatsApp momentjes….”

Ik weet nog dat ik een sms kreeg van iemand en dat ik gewoon op ‘beantwoorden’ klikte, maar dat mijn telefoon hem alsnog naar iemand anders uit mijn contactpersonenlijst stuurde, precies naar diegene waar hij niet heen mocht. Ja, dat was pijnlijk. Achja.. foutje, kan gebeuren.

Ik heb wel eens naar een klasgenoot gestuurd dat “dinges echt moest op houden en geen reed uitvoerde” iets in die trant… en niet naar die klasgenoot maar naar dinges stuurde… oepsss

Nou, mijn telefoon wilt nog weleens woorden aanvullen – thanks autocorrect – en laatst wou ik een vriendin terug sturen ‘ Dat is goed hoor’ heeft die *** telefoon er ‘ Dat is goed hoer’ er van gemaakt! Gelukkig moest ze er om lachen omdat het haar zelf ook weleens is overkomen, maar het zou maar net je baas geweest zijn.. Genaaant!

Oh, dit is me allemaal wel eens overkomen. Ik noemde mijn vader ‘schat’, mijn toenmalige vriendje stuurde ik een berichtje dat ik naar mijn vriendin moest sturen (dat ik geen zin meer in hem had en heb stom vond haha) en ik vroeg een vriendin ineens hoelaat ik thuis moest zijn. Smsje voor mijn moeder was dat haha.

Ik stuurde ooit eens een smsje naar mijn mama, met daarin dat mijn broer en ik het perfecte cadeau voor mijn papa hadden gekocht, na al die jaren zoeken! Ik was er zo trots op dat ik het naar papa stuurde. Daar ging de verrassing…

Ja…Ik heb een vriendje..En ik had naar mn vriend een bericht gestuurd ik hou heel veel van je enz..En die vriend moest gelukkig lachen..Echt shaam shaam..Uit eindelijk was alles weer goed :$

Dat verhaaltje van je vriend een leuk berichtje sturen maar die dan naar je vader gaat is mij helaaaas overkomen.. We deden in het begin nog het een en ander stiekem hahaha en ik smste hem dat m’n vader nog thuis was en of die later kon komen. Ging het naar mn vader Hahahahah! Gelukkig was hij niet boos en hebben we het daarna maar gewoon verteld 😛

Ik weet het bijna zeker! Mijn verhaal is het ergste wat je hebt gehoord… ik en mijn vriend experimenteren laatste tijd op seksueel gebied. Ik zag op whatsapp een gif die je vast wel kent het is een trein die in een gat in de muur wilt gaan maar eigenlijk niet past en doorgeduwd wordt ik stuurde die gif met de tekst erbij hier dacht ik aan toen ik die dikke dildo in je kont deed naar m’n vader……het bericht was natuurlijk bedoelt voor mijn vriend (is net gebeurt maar heb m’n vader nog niet gesproken) soooo scared

Tja ..soms best genant.zou er dan niet iets moeten komen dat je het ook kan terughalen ..ik heb het ook wel eens gehad en dacht onee terug halen..maar dat gaat niet meer..pfff zou daar ook iets voor gevonden moeten worden..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.