Categorieën
Beauty Make-up

Etos Baked Blush #2

Vorige week schreef ik dolenthousiast over één van de nieuwe Baked Blushes (002) van Etos en ik heb begrepen dat een aantal van jullie afgelopen maandag meteen naar het dichtstbijzijnde Etos filiaal is gerend om er eentje te scoren en terecht want ze zijn prach-tig! Nu was dat slechts eentje van de drie mooie kleurtjes die ik je heb laten zien en wil ik je zeker ook de andere twee beauties niet onthouden!

Wat ik vorige week nog niet had ontdekt maar waar ik nu achter kwam is dat de blushes wel degelijk genummerd zijn met 001, 002 en 003. De kleurtjes die Etos ze gegeven heeft vind ik werkelijk prachtig en bieden voor ieder wat wils: roze, peachy/oudroze en koperbruin.

Ik was al erg te spreken over de pigmentatie van de 002 maar de 001 en 003 kunnen er ook wat van, zeg! Ze zijn megazacht, geven een mooie hoeveelheid kleur en een subtiele, glanzende finish maakt ze helemaal af.

Geweldig natuurlijk die fantastische pigmentatie maar daar moet je met het aanbrengen wel een beetje rekening mee houden, wil je op straat niet raar aangestaard worden met iets té bruine of roze wangen.

En hoera voor de leuke aanbiedingen die Etos heel regelmatig heeft, want op deze Baked Blushed geldt nog tot en met zondag 24 juni de 3e gratis, gauw inslaan dus!

De Baked Blushes zijn voor € 4,49 per stuk verkrijgbaar bij Etos.

Q: Heb jij al zo’n mooie baked blush gescoord of ben je dat nog van plan?

20 reacties op “Etos Baked Blush #2”

Ik ben afgelopen vrijdag hier bij de Etos wezen kijken maar ik heb ze niet zien liggen, dus misschien komen ze nog of zijn ze al uitverkocht… of heb ik eroverheen gekeken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.