Categorieën
Beauty Make-up

3x nieuw: Etos Serum Lipstick, Etos Baked Blush en Miss Sporty Cat’s Eyes Liner

Mijn mams ziet de postbode en pakketjesman een paar keer per week allerlei enveloppen en pakjes voor By Sjanty afleveren en dat roept bij haar bijna iedere keer weer de vraag op dat nou wéér nieuwe make-upjes zijn en hoe ze het toch iedere keer weer verzinnen allemaal. Ja mam zo gaat dat, wij beautyliefhebbers zijn inmiddels zo verwend dat we iedere maand wel de introductie van een nieuw make-upje verwachten en gelukkig worden we ook dit seizoen door onder andere Etos en Miss Sporty weer op onze wenken bediend!

Etos Serum Lipstick

Lipstick heb ik al in vele soorten, maten, finishes en kleuren voorbij zien komen maar eentje met een zíchtbaar serum erin was voor mij nieuw. Bij Etos vonden ze het de hoogste tijd voor een lipstick die je lippen én een mooi kleurtje geeft en tegelijkertijd veroudering tegengaat en met de Serum Lipstick vang je deze twee vliegen in één klap. Ik moet zeggen dat het er wel een béétje vreemd uitziet, dat ovaalvormige witte rondje op de punt van de lipstick, maar je moet zo’n serum ergens stoppen natuurlijk. Of het spul nou echt het ontstaan van rimpelige lipjes tegengaat is natuurlijk lastig te toetsen, maar dat hij ze ontzettend zacht maakt is een ding dat zeker is!

De Serum Lipstick is er in totaal vijf kleurtjes waarvan je op mijn lippen de nummer 004 ziet. Toen ik de lipstick in de huls bekeek was het geen kleur waar ik direct wild van werd, maar zo op mijn hand en lippen vind ik ‘m toch eigenlijk best pretty.

Etos Baked Blush

Baked blushes, ik ben er dól op! Ik was al echt superblij met de dropdead gorgeous blush uit de Catrice Nymphelia collectie en nu komt ook Etos met een drietal prachtige baked blushes. Wat me meteen opviel is het wat meer moderne design van het doosje met de vrij hoge, transparante bovenkant en het werkje erin, leuk! Baked blush heeft als voordeel dat het uit voornamelijk natuurlijke ingrediënten bestaat en een paar uur in de oven gebakken is en daardoor minder snel pukkels en andere huidellende veroorzaakt.

Nóg een fijne eigenschap van gebakken blush (en oogschaduws) is dat ze over het algemeen genomen goed gepigmenteerd en heerlijk zacht zijn en een mooie glanzende finish hebben, zo ook deze ontzettend mooie oudroze/peachy kleur met hier en daar een kleine sparkle erin. Jawel, ik ben fan!

Tip! Van 11 tot en met 24 juni a.s. krijg je bij aankoop van twee Etos eigen merk make-up producten (m.u.v. het EK assortiment) de derde gratis!

Miss Sporty San Francisco Cat’s Eyes Liner

Gisteren showde ik je twee leuke oogschaduw mono’s en drie tube glossjes uit de San Francisco collectie van Miss Sporty, maar wat ik niet vertelde is dat er buiten deze vijf items ook nog een mascara en een eyelinerpen bestaan. Eyeliner in penvorm is ideaal voor ongeduldige klunzen als ik en ik grijp ook eigenlijk nooit meer naar vloeibare liners.

Heel kort door de bocht is er eigenlijk weinig mis met de liner: hij geeft een mooi zwart kleurtje, heeft een lekkere stevige punt, blijft gedurende de dag prima zitten maar er is één ding dat me niet zo bevalt en dat is de geur. Het deed me vanaf het eerste moment denken aan, ik kan er niets anders van maken, rookvlees. Jawel, rookvlees. Nu ken ik op zich dingen die viezer ruiken maar als je een paar minuten met het ding bij je ogen bezig bent en de hele tijd in die geur zit….., ik werd er niet echt vrolijk van.

Op deze foto draag ik de Etos Baked Blush en de Miss Sporty Cat’s Eyes Liner.

Etos Serum Lipstick € 3,99 per stuk | Etos Baked Blush verkrijgbaar vanaf maandag 11 juni voor € 4,49 per stuk | Miss Sporty Cat’s Eyes Liner € 2,99 per stuk

Q: Welk van deze drie nieuwe make-upjes zie jij wel zitten?

25 reacties op “3x nieuw: Etos Serum Lipstick, Etos Baked Blush en Miss Sporty Cat’s Eyes Liner”

Eyeliner is echt prachtig… ben niet zo’n fan van de lipkleur.. te heftig voor mij 🙂 ..
De blush is prachtiggggggggggg,,, maar ik zou hem niet zo aanbrengen.. Maar ik weet niet of dit nu een reden heeft ivm de review? Xxx fijne dag Chantal

Ik ga zeker kijken voor de Etos Serum Lipstick! De eyeliner lijkt me ook fijn, ben ook niet zo handig met vloeibare liners haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.