Categorieën
Beauty Make-up

Miss Sporty San Francisco lipgloss en oogschaduw

Volgens mij is er behalve bij Hema ook bij Miss Sporty iemand in het designteam opgestaan die klaar was met de ietwat cheape verpakkingen en uitstraling van het merk, want hoewel ik er misschien niet helemaal de leeftijd meer voor heb word ik er wel steeds meer en meer hebberig van. Voor deze ‘zomer’ (ja, je wordt vanzelf een tikje sarcastisch van dit herfstachtige weer) komt het merk met een collectie die ze de naam San Francisco hebben gegeven die ons een aantal hele leuke make-upjes voor heel weinig biedt!

Uit het speciale San Francisco display heb ik twee leuke mono oogschaduwtjes gescoord (voluit Studio Colour Mono Eye Shadow) die 126 Lady Lilac en 129 Sunset heten. De doosjes waarin ze komen zijn errug klein, maar ook wel errug schattig met het leuke bloemmotiefje op de bovenkant én in de oogschaduw.

De oogschaduws van Miss Sporty stonden tot afgelopen voorjaar in mijn geheugen opgeslagen als laten we zeggen ‘niet heel goed’, maar sinds de kennismaking met de nieuwe Cat’s Eyes palettes ben ik daarin wel een beetje bijgedraaid. Nu wil dat natuurlijk niet per definitie zeggen dat ook deze oogschaduws van goede kwaliteit zijn, maar laten we er vanuit gaan dat Miss Sporty de verbeterde kwaliteit in al haar producten heeft doorgevoerd.

Ik vind het bloemenpatroontje in de oogschaduws echt ontzettend leuk, maar jammer genoeg was het met slechts één veeg al bijna helemaal verdwenen. Wel kreeg ik daarvoor een práchtig lilapaarse en een koraaloranje kleurtje voor terug, waar ik toch best wel een beetje van onder de indruk was!

Het is jammer dat je bij zoveel oogschaduws van de glitters in het doosje zo weinig terugziet op de swatches, maar dat doet verder niets af aan de prachtige intense pigmentatie en de heldere kleurtjes van de oogschaduws!

In de San Francisco collectie vind je ook drie tubetjes lipgloss (9,4 ml) die door Miss Sporty tot Miss Cocktail gebombardeerd zijn. Er zijn in totaal drie verschillende kleurtjes: 015 Bloody Lilac, 016 Cosmo en 017 Pasao die je lippen voor maar liefst 5 uur een gorgeous shine met een yummy fruitig geurtje moeten geven.

Bij lipgloss in tubevorm gaan er bij mij meteen allerlei alarmbellen rinkelen want meestal plakken die als een malle maar ik moet zeggen, dat valt me bij deze écht mee. Tuurlijk zijn ze wel een tikkeltje sticky, maar het is thank god niet zo dat je haar aan alle kanten aan je lippen vastplakt.

Ook geven de glossjes meer kleur af dan ik verwachtte, ik ging er vanuit dat ze allemaal niet meer dan een transparant laagje zouden geven, but no. Vanuit de tubes gezien vond ik de kleurtjes een beetje mwoh, maar op zich pakken de 016 Cosmo en 017 Pasao met een rood en héél licht peachy tintje met hier en daar een shimmertje best leuk uit. De paarse 015 Bloody Lilac is dan niet zo mijn ding maar misschien vind jij ‘m wel hartstikke tof, smaken verschillen!

De Miss Sporty San Francisco Studio Colour Mono Eye Shadows en de Miss Cocktail lipgloss tubes zijn voor € 1,99 per stuk verkrijgbaar bij DA en Etos.

Q: Wat denk jij van de oogschaduws en glossjes uit deze San Francisco collectie? Hebben, hebben of sla je ze over?

24 reacties op “Miss Sporty San Francisco lipgloss en oogschaduw”

Ik vind dat de laatste kleur pasao je heel goed staat!! Waarom? Je hebt donkere ogen en ze zijn ook donker opgemaakt. Dan vind ik persoonlijk lichte lippen mooier staan, anders wordt het TE veel 🙂

Leuke producten voor die prijs!

Je ziet er trouwens echt goed uit op de foto’s, jouw huid ‘straalt’. Toevallig geen maskertje opgedaan ofzo? :p

heeee ik wil graag zeggen dat ik ook mee wil doen aan die acties van die 4 setjes ! ik wist niet waar ik het moest commenten dus deed ik het hier maar ;p xxxx

Chantal! Door jou ben ik de miss Sporty oogschaduw Sunset gaan proberen en wat ben ik er blij mee! Echt een hele mooie kleur.. voor een klein prijsje! =)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.